Hjemmearbeidere misbruker eldre Alzheimers offer brutalt i forstyrrende opptak fanget på spionkamera

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tre grusomme hjemmearbeidere ble stilt for retten etter å ha blitt 'klokka' brutalt og misbrukt et eldre Alzheimer -offer.



De ble filmet og slepte skrøpelige og livredde Joy Lewis, 71, ut av sengen ved håndleddene sine, nektet diabetikeren OAP mat og drikke og ignorerte bønnene hennes om å bruke toalettet.



Hennes tre bedøvede døtre så med redsel hvordan deres hulkende mammas mareritt utspilte seg på opptak tatt av et spionkamera plantet i rommet hennes - forkledd som en klokke.



Nå krever de at CCTV skal være obligatorisk i alle omsorgsboliger etter at morens overgripere innrømmet anklager for mishandling eller omsorgssvikt.

Og de vil ha strengere straffer, ettersom den onde trioen - Rebecca King, 32, Teresa Cutts, 50 og Joanne Hardstaff, 39 - gikk bort fra retten med betingede fengselsstraff og pålegg om samfunnsstraff.

Joy Lewis 'tre bedøvede døtre så med redsel på hvordan deres hulkende mammas mareritt utspilte seg



Joy fortalte datteren at personalet ikke likte henne og holdt henne atskilt fra andre beboere (Bilde: Featureworld.co.uk)

Kelly Lewis og Michele Lewis ble forferdet over å oppdage morens prøvelser (Bilde: Matthew Pover)



Eldste datter Teresa Bestwisk, 47, stormet: Vi føler oss sure at domene deres ble suspendert. De erkjente bare skyld fordi det hele var på bånd.

Hennes yngste søster Kelly Lewis, 34, hadde konfrontert omsorgspersoner hjemme under et besøk etter at hennes gråtende mor - som også har Parkinsons sykdom - fortalte henne at personalet ikke likte henne og holdt henne adskilt fra de andre beboerne.

Da hun fortalte dem om mammas nød, forsikret de henne om at hun var glad, men forvirret.

Glede med Joanne Hardstaff

Men ved senere besøk ble tilstanden til Joy forverret. Hun hadde blåmerker på håndleddene og var dekket av liggesår, sa Kelly. Etter hvert foreslo søsteren min Teresa at vi kanskje skulle sette opp et hemmelig kamera.

Så bekymret resepsjonist Kelly kjøpte kameraet på 85 pund på Amazon. Hun sa: Jeg følte meg så skyldig og hjertet mitt banket da jeg satte det opp. Jeg fortalte personalet at jeg trodde det ville hjelpe mamma med forvirringen hennes hvis hun alltid kunne se tiden fra sengen hennes. Det som ble registrert var et sjokk. Alle som kan behandle en annen person som det, er en stygg skapning. Å se bildene, se mamma gråte, var hjerteskjærende.

chantelle houghton vekttap

Kelly, Teresa og søsteren Michele Lewis, 49, gråt da de spilte opptaket som ble gjort over to dager på Brookside House Care Home i Jacksdale, Nottinghamshire.

Omsorgsarbeiderne misbrukte de eldre beboerne verbalt (Bilde: Featureworld.co.uk)

Kelly sa: Det første jeg hørte var Rebecca King som ropte og sverget på en herreboer. Teresa Cutts slutter seg deretter til å misbruke ham verbalt fordi han hadde våt seg. Jeg følte meg syk. Jeg visste da at mor hadde fortalt sannheten.

Vi så henne våkne i de tidlige timene, 4.45, dratt ut av sengen ved håndleddene og kledd uten å bli vasket. Hennes anmodninger om å bruke toalettet ble ignorert i flere timer. Hun ble også sittende igjen i flere timer om gangen uten mat eller drikke, selv om hun er diabetiker.

Hun gråt øynene, hulket, tigget om grunnleggende ting og sa at hun var redd for å dø. Ingen hjemme kom for å trøste henne. Det var forferdelig.

Kameraet registrerer mamma som ligger i sengen og ber om hjelp i minst fem timer. Hun ble aldri snudd i sengen for å unngå sår. Det kunne ha vært lengre, men minnekortet gikk tom.

Joanne Hardstaff gikk bort fra retten med betingede fengselsstraff og pålegg om samfunnsstraff

Det som gjorde deres kvaler enda verre var at Joy, som har fire barnebarn og tre oldebarn, selv hadde vært omsorgsperson. Hele livet passet mamma, den søteste og snilleste personen, på eldre og mennesker med demens, sa Kelly.

Hun elsket jobben sin selv om hun jobbet ved jul og nyttår. Hun var stolt over å hjelpe sårbare mennesker til å nyte livet fullt ut.

Joy ble innlagt i Brookside House i februar 2017. Familien valgte hjemmet, drevet av Farrington Care Homes Ltd, fordi en annen slektning hadde vært der.

Personalet var veldig vennlige. De lovet oss at hun ville bli veldig godt ivaretatt, sa Kelly. Bare to uker etter at Joy flyttet inn, fant Kelly henne i tårer. Hun tror de tre omsorgspersonene aldri ville blitt fanget uten spionkameraet.

Rebecca King fikk 36 uker suspendert og 120 timers ulønnet arbeid

I løpet av de siste fem årene har minst 100.000 vernehenvisninger blitt undersøkt på omsorgsboliger i Storbritannia - men politiet kan ofte ikke anklager på grunn av mangel på bevis. Kelly sa: Det får meg til å grøsser å tenke på andre som lider som mamma gjorde. Sårbare mennesker må beskyttes. CCTV ville også beskytte gode omsorgspersoner mot ondsinnede påstander.

Etter at søstrene kontaktet politiet med bevisene sine, ble Cutts og King umiddelbart suspendert, og Hardstaff ble også arrestert. Forrige måned ved Mansfield Magistrates 'Court, King, av Jacksdale, ble 36 uker suspendert og 120 timers ulønnet arbeid. Cutts, fra Somercotes, fikk 24 uker suspendert og 100 timers ulønnet arbeid. Og Hardstaff, fra Ironville, fikk åtte uker suspendert og 80 timer ulønnet arbeid.

Victoria Greaves fra Nottinghamshire Police Public Protection sa: Dette var sårbare ofre som trengte hjelp fra omsorgsarbeidere. Men dessverre, i stedet for å bli behandlet med den respekt og verdighet de fortjener, ble de neglisjert og latt de lide.

Brookside House har siden blitt stengt og Joy er nå i et nytt hjem. Kelly sa: Forskjellen på mamma er fantastisk. Hun er så glad, smiler og ler alltid. Men det er bekymringsfullt å tenke at hvis det ikke var for CCTV -en vår, kunne hun fortsatt lide.

Farrington Care kommenterte ikke.

Se Også: