Canelo vs Saunders UK kamptid i kveld: Starttid for verdens tittelkamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Billy Joe Saunders vil prøve å trekke av en av de største opprørene til en britisk jagerfly når han tar imot Canelo Alvarez i kveld.



Etter å ha bedt om en sann test av hans evne i flere år, står Saunders nå overfor den tøffeste utfordringen innen boksing.



Han vil by på å bli bare den andre fighteren som slo Alvarez etter Floyd Mayweather poengseier i 2013.



Ved å gjøre det ville han legge til meksikanernes to verdenstitler i sin egen stropp og la seg selv mangle på å fullføre samlingen med super mellomvekt.

Alvarez har imidlertid et imponerende CV og er bookmakerne & apos; fast favoritt til å seire i Dallas.

jesy nelson da og nå

Her er alt du trenger å vite om kampene i kveld ...



Når er kampen?

Kampen starter klokken 04.00 britisk tid, som er 22.00 i Dallas. Tiden vil neppe endre seg, uavhengig av underkortet, ettersom den er satt i stein av kringkasteren.

Canelo Alvarez og Billy Joe Saunders møter

Canelo Alvarez og Billy Joe Saunders møter (Bilde: Getty Images)



Daniel Dubois vs Ebenezer Tetteh

Slik ser du på TV og via direktesending

Kampen vil bli vist på DAZN i Storbritannia - den er ikke på Sky Sports eller BT Sport. Fans må registrere seg for strømmetjenesten som koster £ 1,99 i måneden. DAZN kan sees via datamaskinen, mobilenheten eller smart -TV. Klikk her for å registrere deg for DAZN .

Underkort

Elwin Soto mot Katsunari Takayama

Kieron Conway mot Souleymane Cissokho

hvilken kanal ligger Wales vs England på

Frank Sanche mot Aguilera den store

Christian Alan Gomez Duran mot Xavier Wilson

Keyshawn Davis mot Jose Antonio Meza

Marc Castro mot Irving Macias Castillo

Kelvin Davis mot Jan Marsalek

Odds

STOR FIGHT ODDS

Den tidligere weltervektskongen Floyd Mayweather (L) og YouTube-personligheten Logan Paul møter ansiktstid under medialenheten foran boksekampen 6. juni, 3. juni 2021 i Villa Casa Casuarina på det tidligere Versace Mansion i Miami Beach, juni 3, 2021. (Foto av CHANDAN KHANNA / AFP) (Foto av CHANDAN KHANNA / AFP via Getty Images)

Floyd Mayweather 1/9

som er ektemann til fearne bomull

Logan Paul 5/1

Klikk her for å satse med bet365*

*Odds kan endres

Sitat hjørne

Canelo Alvarez plassholderbilde

'Han tror han vil gi meg en boksetime?', Sa Alvarez. 'Vi får se. Jeg er ikke den samme fyren som jeg var for fem -seks år siden. Jeg har erfaring, jeg er en mer moden jagerfly. Så han kan si hva han vil, på lørdag kveld er han i et annet kampnivå. Jeg håper at jeg ikke trenger dommerne om natten.

george floyd gruppevoldtekt

'Vi har alltid vært åpne om hva som er korte og langsiktige planer. Jeg vil forene 168lb divisjonen, og Caleb Plant vil være neste i rekken for å sikre det kortsiktige målet hvis det lykkes mot Billy Joe Saunders

'Målet er å være ubestridt på 168lbs, og så får vi se. Jeg tror jeg kunne bli i Super-mellomvekt til slutten av karrieren. Jeg tror jeg har omtrent syv år igjen til jeg blir pensjonist, men jeg hører på kroppen min og når den forteller meg å slutte, slutter jeg

Ingenting frustrerer meg, jeg er bare fokusert på å vinne på lørdag. Han må kjempe mot meg på lørdag, det må skje, det er ikke et problem.

Jeg bryr meg ikke om noe; Jeg skal bare gå inn der og gjøre jobben min. Saunders har kommet med andre unnskyldninger, han har hatt mange unnskyldninger, men jeg skal bare gå inn der og gjøre det jeg må gjøre.

Billy Joe Saunders

Jeg tror jeg har stått opp mot folkemengdene før; Jeg har reist som amatør til OL i 18, det er ikke noe større press på noens skuldre når de går foran millioner av mennesker der.

Det kommer et ekstra press for oss begge for denne kampen fordi vi begge ikke vil gå hjem taperen. På slutten av dagen liker halvparten av det meksikanske folket ham, halvparten ikke, så forhåpentligvis vil halvparten som ikke liker ham, støtte Gypsy -gutten, vi får det til å rocke og rulle. Dette er for alle sigøynerne hjemme, alle i Storbritannia, pluss halve meksikanerne, kommer bak meg.

Se Også: