Caffè Nero gjør store menyendringer - og det betyr at du nå kan kjøpe hele varme pizzaer

Svart Kaffe

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alt koster under £ 5,50



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Mens kaffebarer drikker nasjonen, etterlater maten ofte mye å være ønsket.



Så i et forsøk på å vinke farvel til gamle 6 panini med en skive billig skinke i, har Caffè Nero bestemt seg for å fornye menyen for å gjøre å spise mye mer fancy-med hvert element i den nye menyen fortsatt koster mindre enn £ 5,50.

Deres splitter nye lunsjutvalg består nå av fargerike salater, veganske smørbrød og luksuriøse bakervarer, som alle allerede har nådd Caffè Nero -butikker på landsbasis.

De koster £ 4,75 hver



Vi har den fullstendige listen over de nye menyelementene nedenfor, men vi var selv opptatt av å smake på den nydelige nye menyen i går kveld.

Talen om byen var Caffè Neros nye minipizzaer - eller som de kaller dem steinbakte pizzaer - som begge veier under 450 kalorier hver.



Det er en margherita som har ekte, en av dine fem-dagers kirsebærtomater på toppen i stedet for bare teksturløs puré, pluss en liten skvett pesto, for £ 4,75, samt en salami og mozzarella, det er også toppet med et par paprikaer (også £ 4,75).

Pølserullene er der oppe med noen av de beste

Men topplasseringen var utvilsomt den nye hjemmelagde pølserullen på 3,45 pund, med paprika og knitring av svinekjøtt, flassende bakverk og en solid servering med godt krydret kjøtt inni. Beklager Greggs ... men du har endelig fått litt konkurranse.

Denne salaten virker nesten hjemmelaget

Som vinter er det også et anstendig utvalg av nye bakervarer, inkludert saltede karamellbruner til sjokoladefester og en lett bringebærsmuldkake for de som foretrekker noe litt mer delikat.

  • Vegansk stekt rødbeter, gulrot og blandet kornsalat, £ 1,90 (side) eller £ 3,80 (hoved)
  • Vegansk Tricolore Cherry Tomat, Agurk & Radise Bowl Salat, £ 1,90 (side) eller £ 3,80 (main)
  • Vegan Deli Sandwich med søtpotet, krydret vegansk mayo og tomater på italiensk rute Pugliese -brød, 5,25 £
  • Pork & Pancetta Pølse Rulle med et sprøtt sprøtt paprika og svinekjøtt, 3,45 kr
  • Italiensk Cotto Ham, Salami & Mortadella Deli Sandwich med Provolone ost, £ 5,25
  • Stekt Butternut & Balsamic Red Løk Tartlet, £ 3,95 (Vegan og vegetarianer)
  • Margherita Stonebaked Pizzetta med San Marzano tomatchutney med basilikumpesto, £ 4,75
  • Bacon, stekt tomat og mozzarella -tartlet, 3,95 kr
  • Chicken & Bacon Caesar Pasta Salat, £ 1,90 (side) eller £ 3,80 (hoved)
  • Juicy Raspberry & Amaretti Crumble Cake, £ 2,50
  • Siciliansk sitron Drizzle Loaf Cake, £ 2,35
  • Aprikos og ingefærsmuldkake, 2,50 kr
  • Banana & Walnut Loaf Cake, £ 2,35

Du kan ikke gå galt med litt granateple

For å feire lanseringen av den nye menyen, arrangerte Caffè Nero Storbritannias første catwalk noensinne i en high street -kaffebar designet av kjendisstylisten Gayle Rinkoff.

Alle antrekkene som ble omtalt, ble inspirert av et annet element i den nye Caffè Nero -menyen, inkludert pølseruller, smørbrød med squash og høstsalater.

Det ble laget utseende for hver tallerken

Les mer

er Lacey Turner gravid
Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

Will Stratton-Morris, administrerende direktør i Caffè Nero UK, sa: Vårt stilige nye mattilbud har blitt laget med ingredienser av høyeste kvalitet, italiensk hentet for å sikre at matkvaliteten vår speiler vår premium og prisbelønte, håndlagde kaffe, overlegen butikkdesign og førsteklasses service, mens du fortsetter å styrke merkevarens førsteklasses karakter.

For å markere lanseringen av den transformerende nye menyen, som er en virkelig endring for mat i kaffebaren, og etter flere måneders hardt arbeid, ønsket vi å ha det gøy og er glade for Gayles kreative tolkning av de fantastiske nye rettene.

Fra fargerike åpne salatskåler til håndverkspølseruller, veganske salater og lette og overbærende søtsaker - vi er overbevist om at den nye menyen vil gjøre mattilbud hver dag eksepsjonelle for våre kunder og gi mye for pengene!

Se Også: