Burger King øker plastleker fra barnemat og tilbyr gratis mat for å returnere gamle

Burger King Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Burger King ber publikum om å hjelpe til med å redusere plastavfallet - ved å gi bort gratis barn & apos; måltider til folk som returnerer plastleker til den.



'Meltdown' -kampanjen vil se amnesti -lommer av plast som er plassert i hver restaurant i Storbritannia.



Og folk som deltar mellom 19. og 30. september får et gratis King Junior -måltid ved kjøp av et voksenmåltid.



Lekene får nytt liv - forvandlet til interaktive lekemuligheter for familier på Burger King -restauranter over hele Storbritannia.

Burger King UK markedsdirektør Katie Evans sa: Det er umulig å ignorere det økende problemet som overdreven plastavfall forårsaker, og vi er glade for å ta affære. Hos Burger King vet vi at vi kan bidra positivt til å finne nye, mer bærekraftige løsninger på lang sikt.

Vi inviterer kundene til å donere sine uønskede plastleker og jobber med Pentatonic. Vi er glade for å gi dem en ny start. Vi innså at ved å erstatte dem med en mer bærekraftig løsning, var det en mulighet for oss å gjøre en radikal endring med Meltdown - en av de første av mange.



Den nye kampanjen starter 19. september (Bilde: PA)

Burger King Storbritannias administrerende direktør Alasdair Murdoch sa: 'Vi begynner. Dette er et skritt i riktig retning.



'Hvis det får andre konkurrenter til å bevege praksisene sine fremover, kan det bare være bra.'

Hurtigmatskjeden sa at den også fjernet alle plastleker fra fremtidige barnemat som en del av et større engasjement for å redusere bruken av plast, og innrømmet at den ble 'ansporet' av Southampton -søstrene Ella og Caitlin McEwans begjæring mot bruk plastleker i barnemat.

Petisjonen Change.org, som oppfordret Burger King og McDonalds til å 'tenke på miljøet og slutte å gi plastleketøy til barna sine', har tiltrukket seg en halv million underskrifter.

Plasten vil bli omgjort til nye lekeområder og restaurantartikler, inkludert interaktive brett.

Fernando Machado, global markedsføringsansvarlig i Burger King, sa: 'Vi er et globalt merke, og det britiske markedet vil være ledende i å ta dette første skrittet mot endring, som er en del av vårt bredere engasjement for å redusere plast.

'Arbeid pågår for øyeblikket på alle våre markeder for å se på hvordan vi helt kan bevege oss bort fra ikke-biologisk nedbrytbare plastleker innen 2025.'

meningsmåling

Støtter du Burger Kings plan om å øksne leketøy til barnemat?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JaIkke

Se Også: