Beste Xbox One-videospill i 2017, inkludert Destiny 2 og FIFA 18

Teknologi

Det har vært et stort år for videospill , med tilbakekomsten av noen store franchiser som enten tilbyr mer av det samme flotte spillet eller gjenoppfinner seg selv fullstendig. Men med så mange spill å velge mellom, kan det være vanskelig hvis du er ute etter å kjøpe et nytt spill å spille.Ikke bekymre deg, siden vi har finkjemmet de største og beste titlene som er utgitt siden starten av året og plukket ut noen fantastiske valg som ville være et flott tillegg hvis du fant en ny konsoll under juletreet i år - eller bare vil bla gjennom januarsalget.


Vi har også dekket de andre konsollene, så sjekk ut vår Playstation 4 og Nintendo Switch spillguider.Call of Duty: WW2 - Amazon, £47,99

Serien går tilbake til andre verdenskrig


Årets nyeste utgave av den storslåtte førstepersonsskyteserien gjør unna de futuristiske jetpack-hoppene og veggkjøringen fra de siste bidragene og går rett tilbake til røttene fra andre verdenskrig.

Enspillerkampanjen - med Hollywood-skuespiller i hovedrollen Josh Duhamel - har fått mye ros for historien sin, og fjerningen av seriens vanlige regenererende helsesystem betyr at spillere trenger litt mer strategi for å komme seg gjennom. Nazi Zombies-modus gjør comeback, og den vanlige mengden av flerspillermoduser er også tilgjengelige.Hemmelige julenissen og julestrømpegaver for 2019

Assassin's Creed Origins - Smyths, £34,99

Se hvor det hele begynte

Ubisofts action-eventyrserie startet med et spill satt under korstogene, og har siden beveget seg stadig fremover i tid: renessansen Italia, den amerikanske borgerkrigen, Frankrike fra revolusjonstiden og deretter viktorianske London.


Men nå går vi rett tilbake til starten av det hele med denne prequelen satt i det gamle Egypt, og forteller historien om hvordan Assassins-lauget opprinnelig ble til. Den typiske blandingen av parkour og stealth er tilstede, men tillegget av et loot-system gir en RPG-vri til saksgangen.

Det er også Discovery-modus, som fjerner kamper og oppdrag og lar deg utforske den åpne verden på fritiden for å lære om regionens historie og monumenter.

FIFA 18 - Amazon, £46,37

FIFA 18 ser tilbake på reisehistoriemodusen

FIFA-franchisen fortsetter å dominere sjangeren, med årets oppføring legger til Kinesisk superliga til sin liste. EA har finjustert AI, med lagkameratene dine i stand til å få motstanderne dine til å spre seg mer, noe som gir deg litt pusterom.

nick knowles suzi perry

I mellomtiden føles dribling strammere, og det er et større utvalg av sprintanimasjoner for spillere med forskjellig konstruksjon. Solospillere får også en titt inn, med franchisens reisehistoriemodus tilbake.

I sin anmeldelse sa Jeff Parsons: 'FIFA 18 er umiskjennelig det beste fotballspillet der ute for øyeblikket.'

Julen 2020 gaveguider

Injustice 2 – SPILL, £24,99

Batman tar på seg Superman i Injustice 2

mila kunis macaulay kulkin

Hvis du kjenner en tegneseriefan, er Injustice 2 midt i blinken. Noe av DC Comics' de største navnene (og noen få mindre kjente) kaster noen superkraftige slag (og den merkelige asteroiden) i denne beat-em-up-oppfølgeren satt i et parallelt univers igjen i uorden etter at versjonen av Superman ble useriøs og installerte seg som en totalitær despot.

I tillegg til enkeltspillermodusen som fortsetter historien fra det første spillet, legger spillets Multiverse-modus stadig til nye kampoppdrag å gjøre, med kamper som ofte inneholder modifikatorer (tapper helse og så videre) som holder ting interessant. Oh, og det er også et nytt tyvegods-system som tildeler nytt utstyr for å forbedre heltenes evner samtidig som de gir dem et elegant antrekk.

Vår anmeldelse berømmet 'god balanse mellom spilling og historie' bemerker at det tilgjengelige kampsystemet betydde Injustice 2 'kan plukkes opp og spilles av nesten hvem som helst'

Cuphead - Xbox Store, £16,74

Cuphead leverer en voldsom utfordring (Bilde: Cuphead / Studio MDHR)

Dette utsøkte plattformspillet er en sjelden Xbox One-eksklusiv, og kan virke vennlig takket være tegneseriekunsten i Max Fleisher-stil, men under de nydelige autentiske bildene er et utfordrende 2D-skytespill som vil teste refleksene dine.

Cupheads vanskelighetsgrad består hovedsakelig av korte, men intense sjefskamper, og er tøft, men godt balansert, noe som tvinger deg til å gi en etappe bare én gang til. Vi berømmet den for den 'autentisk iøynefallende grafikk som virkelig kan lure en forbipasserende observatør til å tro at du rett og slett ser på en remastret bit av 'klassisk' animasjon.'

Det er for øyeblikket et spill kun digitalt, så hvis du planlegger å kjøpe det til noen i julegave, må du gå til Microsofts nettsted (eller Store-delen av Xbox One-dashbordet) og velge 'Kjøp som gave'. Du kan deretter skrive inn mottakerens Xbox Live Gamertag eller e-postadressen. De vil da motta en kode for spillet.

Hva du skal se i julen

Resident Evil 7 - Amazon, £15

Resident Evil 7

Ekte terror venter

Capcoms survival horror-franchise har gått gjennom noen utviklinger siden debuten i 1996. Fra de faste kameravinklene og tankkontrollene, til handlingen over skulderen til den innflytelsesrike Resident Evil 4, og nå spranget til førsteperson for den syvende hoveddelen.

Endringen har vært en triumf, og frisket opp en serie som hadde blitt stadig mer foreldet, samtidig som den kjente Resident Evil-følelsen beholdt i DNA-en. Du spiller som Ethan Winters, og leter etter hans savnede kone Mia etter at han mottar en melding fra henne som fører ham til et herskapshus i Louisiana bebodd av den skremmende Baker-familien.

Dette er best å spille med lysene av og hodetelefonene på. Hvis du er modig nok til å bli enda mer oppslukt av skrekk, er spillet også PS VR-kompatibelt.

Julegaveideer for barn 2019

Destiny 2 - Smyths, £27,99

Reis til andre planeter i Destiny 2

Bungies sci-fi-skytespill / RPG-hybridserie kom tilbake for en oppfølger i år, med en mer fullstendig historie og nye interplanetariske miljøer å utforske. Slå deg sammen med noen venner og gjør deg klar til å tape utallige timer mens du øker karakteren din på et vanedannende søk etter stadig bedre våpen.

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av