Beste og verste energileverandører navngitt og skammet basert på kundetilfredshet

Big Six

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvor sitter leverandøren din?



Octopus Energy har blitt kåret til Storbritannias beste gass- og elektrisitetsleverandør, og slo rival Ovo av topplassen for kundetilfredshet.



Utfordrerleverandøren tok også med seg & quot; Beste kundeservice & quot ;, & quot; Beste online opplevelse & apos ;, og & apos; Lettest å bytte til & apos; priser, pluss fire andreplasser, i Uswitchs årlige energikundertilfredshetsrapport.



Runner-up Bulb Energy tok også fire kategori seire inkludert & quot; Best Value for Money & apos; og & apos; Beste tilbud for deg. & apos;

Octopus - som har 1,6 millioner forbrukere - scoret 92%, mens Bulb scoret 91% for den totale kundetilfredsheten.

Andre steder ble British Gas kåret til & apos; Årets store leverandør & apos; og tok toppen av 'Beste app', 'beste belønninger', og 'beste kontoadministrasjon'.



Totalt sett var imidlertid resultatene stort sett negative for de seks store - med alle kvaler på bunnen av tabellen.

Npower rangerte lavest for generell kundetilfredshet, mens ytterligere fire store leverandører registrerte en generell nedgang i kundetilfredshet.



Npower gled til siste plass (Bilde: Getty)

I fjor falt vinneren OVO Energy til fjerdeplass for samlet kundetilfredshet. Kundene stemte imidlertid fremdeles som nummer én i fire kategorier, inkludert “Beste måleravlesningstjenester”, “Beste smarte måleropplevelse” og “Beste kontostyring.”

Bulb og Tonik Energy tok de to beste plassene for de mest attraktive grønne avtalene, mens E.On ble kåret til beste store leverandør i kategorien.

Rik Smith, energiekspert i Uswitch sa: 'De klare vinnerne her er de innovative utfordrermerker som setter kundene i sentrum for alt de gjør.

skytshelgen for tapte saker

'Disse forstyrrende leverandørene har begynt å dominere Uswitch -energiprisene på samme måte som de har kjempet kontrollen over det britiske energimarkedet vekk fra de store guttene. Det er et tydelig bevis på at det som regningsbetalere ønsker seg mest, sammen med gode avtaler, er utmerket kundeservice.

'Hvis du ikke får den tjenesten du fortjener, eller er lei av hvor mye du betaler, kan du ta makten i egne hender og finne deg selv 400 £ bedre.

'Ved å stemme med føttene og flytte leverandøren, vil du kunne finne bedre service, en bedre avtale og en rekke andre alternativer som grønn elektrisitet, råd om energisparing og online kontoadministrasjon.'

Greg Jackson, administrerende direktør i Octopus Energy, sa: 'Octopus' teknologi har gjort oss i stand til å vokse raskt til godt over en million kunder samtidig som vi forbedrer servicen og driver et billigere, renere energisystem. '

Dave Kirwan, i Centrica, som eier British Gas, sa: 'Vi er på en reise for å transformere virksomheten vår og virkelig sette kunden tilbake til kjernen i det vi gjør. Vi har fortsatt mye å gjøre - men denne prisen anerkjenner at vi lytter til kundene våre og beveger oss i riktig retning.

'Kundene våre forteller oss at de vil ha en rekke forskjellige tariffer og produkter - enten det er noe konkurransedyktig pris som inkluderer kjeledeksel, eller noe som gir dem trygghet om at all energien kommer fra fornybare kilder.'

Hayden Wood, medgründer av Bulb, la til: 'Våre medlemmer er sentrale i alt vi gjør på Bulb, så vi er beæret over at de har kåret oss til en av de beste leverandørene i Storbritannia.

- Vi hjelper nå over 1,6 millioner husholdninger med å senke regningene og redusere karbonutslippene. Ved å kombinere rimelig, fornybar energi med god service, viser vi at folk ikke trenger å gå på kompromiss for å ta et bærekraftig valg. '

Tror du at du kan få en bedre avtale andre steder? Se vår guide på bytte energileverandør her .

Beste leverandører basert på kundetilfredshet (i rekkefølge)

    1. Blekksprut energi

      fifa 17 beste unge spillere
    2. Pære

    3. Så energi

    4. DENNE energien

    5. Energi tonic

    6. Utility Warehouse

    7. Avro Energy

    8. Co-op Energy

    9. Green Network Energy

      paul danan storebror
    10. Shell Energy

    11. Nytte

    12. Britisk gass / skotsk gass

    13. SSE

    14. E.ON

    15. EDF Energy

    16. Scottish Power

    17. makt

    Se Også: