Beste VR -hodesett for å ta spillopplevelsen til neste nivå

Virtuell Virkelighet

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gi liv til spillene dine



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Fordi det å spille spill på en gammeldags måte ikke bare er underholdende. Hvis du ønsker å fordype deg helt i en spillopplevelse, er et virtual reality -headset et godt sted å starte.



Takket være moderne teknologi er det enklere enn noensinne å komme inn på spillhandlingen, ved hjelp av kraftige bevegelsessensorer og sammen med et VR -headset kan katapultere deg inn i mange verdener, alt fra stua.

Det er to hovedtyper når du leter etter det perfekte VR -headsettet, frittstående eller festet. Koblede modeller er koblet til PC eller spillkonsoll via en kabel; populære tethered -alternativer inkluderer PlayStation VR og Ventilindeks VR . Frittstående alternativer begrenser deg ikke med ledninger, men har en tendens til å gi deg mindre detaljer.

Det var også mindre, rimeligere VR -hodesett egnet for mobiltelefonen din, men disse tok ikke så mye som spillene - så det er ganske vanskelig å få tak i nå.



Lurer du fortsatt på hva som er best for deg? Vi har avrundet noen av de beste valgene nedenfor.

Beste VR -hodesett for 2020

1. SUPPORT Telefon VR -headset

SUPPORT Telefon VR -headset



Det er ikke mange av disse lenger, men DESKTEKs VR -headset er en rimelig introduksjon til praktisk virtuell virkelighet.

Uansett om det er en 3D -film eller VR -spillscener, fungerer headsettet med en gratis app for smarttelefonen din. Den universelle designen er lett på bare 320 g, noe som gjør den til et godt alternativ for alle.

Brukere roser batterilevetiden og overraskende god kvalitet på 3D -effektfilmer.

Pris: £ 51,99, Amazon - kjøp her nå

2. Oculus Quest 2 64 GB Alt-i-ett VR-headset

Oculus Quest 2 64 GB Alt-i-ett VR-headset

Perfekt for nybegynnere til virtuell virkelighet, og er et frittstående system med et omfattende arsenal av spill og oppslukende opplevelser. Siden det er frittstående, vil du ikke bli holdt tilbake med ledninger, men du kan kjøpe en kabel separat for å koble den til PCen.

Du får fantastisk kvalitet takket være den høye oppløsningen. For under £ 300 er det et av de beste frittstående headsettet å tenke på å investere i.

Pris: £ 299,99, Argos - kjøp her nå

3. PlayStation VR Megapack 2019

PlayStation VR Megapack 2019

For Playstations VR -opplevelse trenger du åpenbart en Playstation, 4 eller 4 Pro.

jay aston bucks brus

Inkludert i denne megapakken er alt du trenger, inkludert et kamera og fem spill du kan sette deg fast i og innebygd i opplevelser å utforske.

Pris: £ 299,99, Argos - kjøp her nå

Fire. Ventilindeks VR -sett

Ventilindeks VR -sett

Valve Index Kit er et av de dyrere alternativene der ute, men hvis du leser de fantastiske anmeldelsene, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. De er vanligvis ganske vanskelige å få tak i, og noen ganger kan det ta opptil seks uker å sende dem.

Den er PC -kompatibel og har en spesielt raskere oppdateringsfrekvens og mer realistiske spillinteraksjoner også.

Pris: £ 919, Steam -drevet - kjøp her nå

Les mer

Gaming 2020
Beste PS4 -pakker Beste Xbox One -spill for 2020 Beste Nintendo Switch -pakker Beste Nintendo Switch -spill for 2020

5. Oculus Rift S PC-drevet VR-gaminghodesett

Oculus Rift S PC-drevet VR-gaminghodesett

For VR -brukere som er mer interessert i PC -spill, er Oculus Rift en toppkonkurrent.

Med forbedret optikk får du fantastisk klarhet og livlige farger for å gi spillene dine liv. Oculus Rift S lar deg også spille hundrevis av spill og eksklusive opplevelser, som allerede er tilgjengelige i Oculus Store, som oppdateres jevnlig.

Pris: £ 399, Amazon - kjøp her nå

6. VIVE Cosmos Elite -hodesett

VIVE Cosmos Elite -hodesett

HTCs Vive Cosmos har erstattet de eksterne basestasjonene, i stedet benyttet utovervendte kameraer for trådløs bevegelsessporing.

Den fungerer med SteamVR, men har også sin egen VR -programvarebutikk kalt Viveport, hvor du har tilgang til et mangfold av spennende spill og opplevelser.

Pris: £ 549, LIVE - kjøp her nå

7. HP Reverb Virtual Reality Headset

HP Reverb Virtual Reality Headset

HPs VR -headset har noen ganske kule funksjoner, perfekt for spilleren i huset. Det er ikke den billigste modellen der ute, men den er heller ikke den dyreste, og sitter midt i det du kan forvente å betale for et headset.

Med et imponerende synsfelt på 114 °, integrert romlig lyd og dobbel smart assistent -støttede mikrofoner får du en fullstendig oppslukende opplevelse med denne superergonomiske designen som holder deg komfortabel og engasjert lenger.

Pris: £ 598,80, HP - kjøp her nå

Fordyp deg i spillopplevelsen din, uansett hva du spiller - vi har avrundet beste 4K -skjermer for ditt hjem.

Se Også: