Beste GPS -løpeklokker for 2020

Fitness

Horoskopet Ditt For I Morgen

GPS -klokker hjelper deg å holde oversikt over treningsmålene dine



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Smarte klokker, løpeklokker og aktivitetssporing - men hva gjør de og hvilken som er riktig for deg?



Hovedforskjellene mellom de tre er ganske enkle, hvilken som passer best for dine behov vil avhenge av hvilke aktiviteter du stort sett vil utføre.

Når det gjelder den beste løpeklokken, vil klokken på det mest grunnleggende nivået kunne fortelle deg en gjennomsnittlig hastighet, distanse og minst kalorier som er tapt.

jim fredag ​​kveld middag

De mer avanserte modellene med flere premiumfunksjoner kobles til smarttelefonen eller den kompatible enheten, skreddersydde treningsøkter og toppmoderne GPS for å spore hele treningen. GPS -modeller er også i stand til å operere uavhengig av en annen smartenhet, for uavbrutte treningsøkter.



Fortsatt usikker på den beste klokken for deg? Vi har avrundet noen rimelige og luksuriøse alternativer fra store forhandlere, inkludert Amazon og Argus for din vurdering.

Beste GPS -løpeklokker for 2020

1. Huawei Band 4 Smart Fitness Tracker

Huawei Band 4 Smart Fitness Tracker



Huawei Band 4 Fitness Tracker er en avansert design til en brøkdel av prisen. Hvis du leter etter et billig og muntert alternativ med avanserte funksjoner, er dette en god start.

En berøringsskjerm på 24,1 mm gir enkel navigering og tilgang til Huawei Pay for raske og praktiske transaksjoner.

Med en innebygd GPS -skjerm beskriver treningssporeren forskjellige statistikker, inkludert avstand, puls og kalorier; Den er også vanntett opptil 50 meter også.

Enheten kobles enkelt til din Android -smarttelefon, slik at du kan motta varsler om klokken din direkte fra mobilen.

alison moyet vekttap

Pris: £ 32,99, Argos - kjøp her nå

2. Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3 er flott for enkelhets skyld og har en super elegant design, perfekt for dine daglige treningsbehov.

I motsetning til de fleste trackere der ute, gjenkjenner den automatisk aktiviteten du gjør uten å måtte programmere den. Du trenger ikke å justere det, og du vil fortsatt få nøyaktige resultater.

Klokken er vanntett opptil 50 meter og har en 4,0 radiomottaker, med et imponerende syv dager batteri.

Integrert GPS gir deg sanntidsoppdateringer om tempo, distanse og puls under løp, turer eller når du er på sykkeltur.

Pris: £ 79,99, Amazon - kjøp her nå

3. Polar M430 GPS -løpeklokke

Polar M430 GPS -løpeklokke

Polar M430 har noen flotte funksjoner for å gjøre det raskere å nå dine treningsmål, inkludert nøyaktige pulsmålinger via seks LED -lesere.

Du vil ha integrert GPS med A-GPS-data som forutsier posisjoner til GPS-en for større nøyaktighet.

hvordan krympe en ullgenser

Nyt avanserte funksjoner som det innebygde akselerometeret for innendørs aktiviteter, Polar kondisjonstest og personlige løpsprogrammer og en løpsindeks via bluetooth. Alle data synkroniseres automatisk med Polar flow -appen via bluetooth.

Pris: £ 129,99, Amazon - kjøp her nå

Fire. Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Hvis du leter etter mer enn bare en nøyaktig pulsmåling, er Apple 5 -klokken i serie 5 full av smarte funksjoner som hjelper deg å trene og nå dine fysiske mål.

Den helt uavhengige klokken fungerer på sin egen uten at du trenger å ha telefonen i nærheten - med alt fra taleanrop, talekommandoer og Apple Pay alt tilgjengelig fra håndleddet.

En 18 timers batterilevetid betyr at du kan fortsette treningen din uten å gå tom for juice. Du kan enkelt navigere i omgivelsene dine takket være verktøy som den nye, innebygde kompasset og oppdaterte Maps -appen.

Pris: £ 399, AO - kjøp her nå

5. Garmin Forerunner 245 musikk

Garmin Forerunner 245 musikk

Garmin Forrunner 245 er nylig oppdatert med Spotify -funksjoner, og er den perfekte følgesvennen for enhver treningsfan på løp. Det er avanserte løpestatistikker betyr om det bare er til sofaen, 5 km eller maraton.

GPS -klokken kan tilpasses med tusenvis av gratis urskiver og apper. Den kan også laste ned opptil 500 sanger og har Garmin Pay kontaktløs betaling aktivert.

Enheten inneholder også mer enn 15 forhåndslastede idretter, inkludert yoga, svømming, styrketrening og mange flere for å holde oversikt over alle aktivitetene dine.

Pris: £ 279,99, Garmin - kjøp her nå

Les mer

Hjemmetrening
Beste treningsutstyr for hjemmet Beste tredemøller Beste trimsyklene Beste dumbbellsett

6. Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch har en moderne og minimalistisk design sammenlignet med mange av de høyere alternativene på markedet.

myleene klasse rød kjole

Den stilige klokken kan kobles til Samsnug SmartThings -appen, som også gir deg full kontroll over andre smarte enheter den er koblet til.

Med Samsung Health og innebygd GPS vil den også spore fremdriften din og spore posisjonen din og helse på alle dine kompatible Samsung -enheter.

Pris: £ 209, Currys - kjøp her nå

7. Ære MagicWatch 2

Ære MagicWatch 2

Honor MagicWatch 2 har et mer futuristisk design og en imponerende to ukers batterilevetid som vi måtte krangle med.

Den er vanntett opptil 50 meter og har integrerte smarte funksjoner som Bluetooth -anrop, musikkavspilling, treningsovervåking, puls og GPS -sporing - alt uten at du trenger mobiltelefonen din rundt.

er stacey i eastenders gravid

Klokken har Dual Satellite Positioning Systems, som registrerer hastigheten og ruten din nøyaktig når du løper, går eller sykler. En høydemåler eller høydemåler vil til og med spore høyden din under fotturer og stigninger.

Fin og rimelig, dette er den ideelle klokken for daglig og profesjonell trening.

Pris: £ 129,99, Amazon - kjøp her nå

8. Garmin Fēnix 6

Garmin Fēnix 6

Hvis du ikke bryr deg om utbredelsen, er Garmin Fēnix 6 en førsteklasses multisport -smartklokke med GPS så vel som mange andre ønskelige funksjoner.

Denne smartklokken har PacePro -teknologi og er perfekt for løping, skikart (med backcountry -modus) og til og med en sikkerhetssporingsfunksjon, for å sikre at du alltid kan kontaktes uansett hvor fjern du er.

Ved siden av dette er Fenix ​​6 en nyttig hverdagsur, med funksjoner inkludert innebygd Spotify og Garmin Pay for praktiske transaksjoner mens du er på farten.

Pris: £ 499,99, Garmin - kjøp her nå

For flere måter å holde deg oppdatert på treningsmålene dine, har vi også avrundet de beste treningssporene å investere i for 2020.

Se Også: