Beste løpende kontoer i Storbritannia - rangert etter Money Saving Expert's Martin Lewis

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Martin Lewis nettsted Moneysavingexpert.com har avslørt Storbritannias beste banker for kundeservice.



TV-programlederen, og grunnleggeren av Storbritannias største forbrukernettsted, kjører en toårig bankkundeserviceundersøkelse, som rangerer banker basert på kundenes meninger.



Nesten 7000 mennesker svarte på undersøkelsen - som ba dem om å rangere sin nåværende konto - og rangerte First Direct som den beste hunden for kundeservice - med 91% som stemte dem som flotte.



RBS hadde en mindre imponerende 28% av kundene som synes det var flott, med nesten 1/3 av kundene som stemte dem som dårlige.

rektors brev til foreldrene

Nationwide beholdt plassen som andreplass, igjen foran Co-op Bank og Smile (del av samme gruppe), men TSB gikk opp til fjerde og byttet plass med Santander. Tesco Bank tok sjetteplassen, foran Halifax, som forble på sjuende.

Helen Saxon, sjefproduktanalytiker på MoneySavingExpert.com, sa: Som det gamle ordtaket sier, er kundeservice konge. Når det gjelder bankkontoer, kan det ha stor innvirkning på økonomien din hvis noe går galt.



Nok en gang sitter mange av de gamle skolebankene fast på bunnen av tabellen, og må jobbe hardt for å hindre kundene i å gå til toppscorerne.

åndelig betydning av 37

Å bytte tar bare syv virkedager, så hvis du ikke er fornøyd, er det ingen unnskyldning for ikke å stemme med føttene.



'Og noen av disse bankene med gode kundeservicepoeng vil til og med betale deg for å bytte.

besteforeldre betalt til barnepass

Hele tabellen for kundeservice for nåværende konto

RANK/LEVERANDØR/STOR/OK/DÅRLIG

  1. First Direct / 91% / 7% / 2%
  2. Landsdekkende byggesamfunn / 77% / 18% / 5%
  3. Samarbeid og smil / 63% / 29% / 8%
  4. TSB / 62% / 30% / 8%
  5. Santander / 61% / 31% / 8%
  6. Tesco Bank / 57% / 32% / 11%
  7. Halifax / 51% / 36% / 13%
  8. Clydesdale & Yorkshire Bank / 48% / 32% / 20%
  9. Barclays / 45% / 37% / 18%
  10. Lloyds / 45% / 34% / 21%
  11. Natwest / 42% / 39% / 19%
  12. HSBC / 41% / 38% / 21%
  13. RBS / 28% / 43% / 29%

Les mer

Få en bedre bankkonto
Santander kutter fordeler på 123 -konto Hvorfor trenger du tre bankkontoer? Banker som lar deg fryse kortet ditt Hvordan bytte til en mye bedre bank

Hva de beste og dårligst rangerte bankene sier

Joe Gordon, sjef for First Direct, sa: First Direct har vært banebrytende for fantastisk service siden 1989, men de siste årene, hvor boliglån, kontoer, kredittkort og lån blir stadig mer commoditised, konsentrerer seg om tradisjonell kundeservice, avgjørende som det er , er ikke nok.

Kundeservice er nå mer enn person til person. Det starter nå på sosiale medier, det starter på nettstedet, på appene.

kjendis storebror 2014 utkastelser

'Det handler om å være menneske uten alltid å ha menneskelig kontakt - være lett å gjøre forretninger med, bry seg om kunder, være leken til og med. Bedrifter må hele tiden utvikle seg, men du må alltid sette kundeopplevelsen fremfor alt annet.

En talsperson for RBS sa: Våre egne tilbakemeldinger fra kunder hjelper oss å lytte, lære og reagere raskt på kundens bekymringer og også å bedre forstå hva vi gjør godt.

'Når vi spør våre kunder om våre filialer, telefontjeneste, digital service, produkter og mennesker, konkurrerer vi sterkt.

'For eksempel er vår prisbelønte mobilapp høyt vurdert av våre kunder.

Selv om vi vet at vi fortsatt har mye å gjøre, gjør vi fremskritt, og vi jobber hardt for å bli nummer én bank for kundeservice.

Se Også: