Bernardo Silva hinter til Man City-exit med en kryptisk avskjedsmelding til fansen

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bernardo Silva har nektet å utelukke å forlate Manchester City da han så ut til å si farvel til Blues-fansen.



Barcelona forbli ivrig på Silva, og Portugal-stjernen er visst ivrig etter å flytte til Nou Camp. City-sjef Pep Guardiola har nektet å selge Silva, men så ut til å skifte posisjon da han nylig innrømmet at han ikke visste om playmakeren fortsatt ville være i klubben når overgangsvinduet stenger.



louis tomlinson og eleanor calder

Silva, 28, har økt usikkerheten om fremtiden ved å hevde at han ikke vet hva som vil skje mellom nå og 1. september når vinduet stenges. Jeg har alltid sagt at jeg er glad her, men jeg aner ikke hva som kommer til å skje, sa han. – Mitt forhold til klubben er veldig ærlig. Jeg har vært åpen med dem, og de vet hva jeg vil.



'Hvis jeg blir, er jeg veldig glad, og jeg vil alltid respektere denne klubben og gi alt mitt beste. Hvis ikke, er det fotball, og vi får se hva som skjer. Jeg vil alltid respektere forholdet mitt til Man City, med fansen, med staben, med lagkameratene mine, så uansett hva som skjer skjer, og det vil garantert skje på en veldig respektfull måte.

Guardiola sanksjonerte avgangen til Raheem Sterling og Gabriel Jesus fordi de ønsket å dra og Silva antydet at han også ville forlate. City ville innta en tøff holdning i enhver overgangsforhandlinger med Barcelona og vil ha 80 millioner pund for Silva, som har vært nøkkelen til suksessen de siste fem årene og som har tre år igjen av kontrakten.

'Det er en stor klubb og de vil ikke ha spillere som ikke er fornøyde i klubben,' sa han til ESPN. 'De sier alltid til oss alle at hvis du ikke er fornøyd, kan du gå. Selvfølgelig er de i virksomhet og de vil ha den rette mengden penger for å la oss gå, men personlig er det et forhold til klubben som er veldig respektfullt.»





Se Også: