Fordelsordningen kan gi deg £ 812 engangsbeløp hvis du sliter med regninger

Fordeler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette er en type lån som tilbys av regjeringen og kan hjelpe deg med å betale for husholdningsartikler, klær, husleie på forhånd, vedlikehold, forbedringer eller sikkerhet for ditt hjem, reise, begravelseskostnader og til og med lån som er tatt opp for noen av de ovennevnte.

Det er en type lån som tilbys av regjeringen og kan hjelpe deg med å betale for husholdningsartikler, klær og husleie på forhånd(Bilde: Bland bilder)



Husholdninger som sliter med å holde tritt med viktige betalinger, husleie, husholdningssituasjoner eller til og med pendlerpriser, kan søke om en lite kjent ordning som kalles et budsjettlån for å tide dem.



Pengene kan bidra til å betale for viktige regninger og til og med reparasjoner, og er på plass for å stoppe folk til å henvende seg til rip-off långivere eller ulovlige lånhaier for penger i desperasjon.



Lånet ligner på forskuddsbetaling av Universal Credit, og tilbys fordringshavere rentefri, med pengene som skal tilbakebetales innen to år.

Du er bare kvalifisert for et budsjettlån hvis du har hatt visse ytelser i seks måneder-for eksempel inntektsstøtte, inntektsbasert arbeidssøkertillegg, inntektsrelatert arbeids- og støttepenger og pensjonskreditt.

Hvis du har blitt byttet til universell kreditt fra pensjonskreditt, vil enhver tid du bruker på å kreve det, telle med i seks måneder.



Du kan imidlertid ikke få et budsjettlån hvis du for øyeblikket krever universell kreditt (det er der forskuddsbetalinger kommer), du er involvert i en streik, eller du allerede skylder mer enn £ 1500 for kriselån og budsjetteringslån.

som vant crufts 2013

Hvor mye du kan få

Familier kan få opptil 812 pund avhengig av omstendighetene

Familier kan få opptil 812 pund avhengig av omstendighetene (Bilde: Getty)



Det laveste beløpet du kan låne er £ 100. Dette stiger imidlertid til £ 348 hvis du er singel, £ 464 hvis du har en partner og £ 812 hvis du eller partneren din krever barnetrygd.

Hvor mye du kan få avhenger av om du kan betale tilbake lånet, spare mer enn £ 1000 (£ 2000 hvis du eller partneren din er 63 år eller eldre) eller betale tilbake et eksisterende budsjettlån eller kriselån.

Hvordan virker det?

Et budsjetteringslån er rentefrit, så du betaler bare tilbake det du låner.

Tilbakebetalingene blir automatisk trukket fra fordelene dine. Beløpene du betaler tilbake er basert på hvor mye nytte du får og hva du har råd til.

Du må normalt betale tilbake lånet innen to år (104 uker).

Hva dekker det?

Et budsjettlån kan bidra til å betale for:

største familie i Storbritannia
  • møbler eller husholdningsartikler (for eksempel vaskemaskiner eller andre 'hvitevarer')
  • klær eller sko
  • leie på forhånd
  • kostnader knyttet til flytting av hus
  • vedlikehold, forbedringer eller sikkerhet for hjemmet ditt
  • reisekostnader i Storbritannia
  • kostnader knyttet til å få ny jobb
  • fødselsomkostninger
  • begravelseskostnader
  • tilbakebetaling av lån til leiekjøp
  • tilbakebetale lån tatt for elementene ovenfor

Hvordan betaler du det tilbake?

Et budsjetteringslån er rentefrit, så du betaler bare tilbake det du låner i løpet av to år.

Tilbakebetalingene blir testet med behov og blir automatisk hentet fra fordelene dine.

Etter at du har søkt om et budsjettlån, får du en e -post, tekst eller brev som forteller deg om du har blitt tilbudt et lån. Dette forklarer hvor mye de ukentlige nedbetalingene dine vil være hvis du godtar lånet.

Du må vanligvis betale tilbake lånet innen 2 år (104 uker). Hvis du slutter å få fordeler, må du ordne en annen måte å betale tilbake på.

Hvis du tok opp et budsjettlån under Covid -utbruddet, har du blitt tilbudt en betalingsferie.

Dette er nå avsluttet og betalingene har blitt normale.

Departementet for arbeid og pensjon (DWP) skriver det til folk som forklarer dette - sammen med datoen for tilbakebetalinger.

Hvis du vanligvis foretar tilbakebetalinger via en stående bankordre, bankgirokreditt eller nettbank, må du kontakte banken din for å starte nedbetalingene på nytt i samme takt som før.

Slik søker du om hjelp

Hvis du samsvarer med kriteriene ovenfor, kan du søke online eller per post. Du må bruke papirskjemaet hvis du søker på vegne av noen andre.

Alternativt kan du finne ut hvordan du kan søk på nettet, her .

Etter at du har søkt, får du et brev som forteller deg om du har blitt tilbudt et lån innen syv dager hvis du søkte via e -post eller tekst eller 21 dager hvis du søkte med posten.

Hvis du godtar det, må du signere og returnere et avtalebrev eller svare på tilbudet. Dine penger vil da bli satt inn på banken din, bygningsforeningen eller kredittforeningskontoen innen 21 dager.

Se Også: