Ben Foden avslører at den nye kona Jackie Belanoff Smith nyter tid med stebarn for første gang

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ben og Jackie tilbrakte en dag ute sammen - med minst ett av Bens barn



Ben Foden og den nye kona Jackie Belanoff Smith tilbrakte en dag med å lure rundt med barna sine da ekteskapet samler fart bare måneder etter at paret møttes.



Den 34 år gamle Rugby-hunken sjokkerte fansen da han kunngjorde at han hadde bundet knuten til den amerikanske sosialisten Jackie tidligere denne måneden etter bare to ukers dating.



Men det ser ut til at idrettsmannens nye kone lett har assimilert seg i familien sin da de delte bilder og videoer av seg selv med familien sin.

Og det ser ut til at Jackie uunngåelig har møtt sine stebarn da Ben sin fire år gamle sønn Tadhg kunne sees vandre i bakgrunnen av bildedelen på nettet.

Ben og hans nye kone, Jackie, feiret Oktoberfest med Tom og Hannah Foden (Bilde: Instagram)



Ben - som også har en syv år gammel datter Aoife i sitt mislykkede ekteskap med The Saturdays ’sanger Una Healey - og hans nye kone omfavnet henholdsvis bayerske Lederhosen og tyske Dirndl -kjoler da de feiret Oktoberfest med Bens bror Tom og kona Hannah.

Tadhg kunne sees ikke bare i bakgrunnen av en video som ble delt på Instagram -historier, men på et bilde fra samme ettermiddag som viste ham dekket av sjokolade og marshmallow etter å ha spist en stund.



Selv om Aoife ikke ble sett på noen bilder eller videoer, er det sannsynlig at Jackie ville ha møtt begge stebarna hennes på dette tidspunktet.

Tadhg var dekket av sjokolade og marshmallow etter en dag ute med faren (Bilde: Instagram)

Ben sin fire år gamle sønn Tadhg kunne sees spille i bakgrunnen av et Instagram-innlegg (Bilde: Instagram)

Ben har også en syv år gammel datter kalt Aoife med ekskona Una Healy fra The Saturdays (Bilde: ben_foden / Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Ben og Jackies ekteskap løftet øyenbrynene da det ble kunngjort i et sjokkert Instagram -innlegg 6. august.

Ben suste over bruden sin og sa: hun er vakker inne og ute, intelligent, sjarmerende, morsom, sjenerøs, snill, mild, energisk listen fortsetter.

Han la til: Hun vil være en flott stemor for Aoife og Tadhg og tilbyr meg en fremtid jeg ikke kan vente med å utforske med henne.

Ekteskapet hans med 37 år gamle Una falt fra hverandre i juli 2018, og det fulgte senere beskyldninger om utroskap fra hans side.

Se Også: