Barclays, Santander og Natwest oppdaterer regler for ansiktsmaske ettersom HSBC truer med å lukke kontoer

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ansiktsbelegg er ikke valgfritt(Bilde: PA)



High street långivere inkludert Barclays, Nationwide og Halifax har utstedt advarsler til kunder etter at HSBC sa at det ikke ville nøle med å avbryte regnskapet til de som bryter covidlovene.



Butikkbanken, som eier First Direct og driver Marks & Spencer bank, sa kunder som går inn i filialer uten maske, vil få kontoen trukket tilbake, med mindre de er medisinsk unntatt .



Morrisons åpningstider påske 2019

I en tale til The NEWSAM sa en talsmann at de som nekter å følge vil bli nektet tjeneste.

Jackie Uhi, leder for filialnettverket, HSBC UK sa: 'Våre kolleger fortjener respekt og skal ikke måtte stå overfor voldelig eller krenkende oppførsel. Hvis enkeltpersoner utsetter seg selv eller våre kolleger for fare, uten medisinsk unntak, forbeholder vi oss retten til å trekke kontoen sin '

Barclays ga ut lignende retningslinjer onsdag, og oppfordret alle kunder til å bruke ansiktsdeksel.



'Vi har Covid -tegn for å understreke dette. Vi ber også kolleger om å minne kundene der det er aktuelt. Vi får kunder til å nekte, og filialpersonalet kan nekte service hvis det er aktuelt. '

ekte skrekk helvetesgård

'Alle grener har full rett til å nekte å tjene alle som ikke har ansiktsdeksel, med mindre de er medisinsk unntatt,' heter det i en uttalelse fra hele landet. (Bilde: Getty Images)



(Bilde: Getty Images)

Banken sa at den forbeholder seg retten til å lukke kontoer for de som handler aggressivt overfor kolleger.

Carol Anderson, TSBs direktør for filialbank sa: Hvis enkeltpersoner utsetter kunder eller kolleger for fare, vil vi iverksette passende tiltak.

Santander sa til The NEWSAM: 'Våre filialkolleger fortsetter å jobbe veldig hardt for å støtte kundene våre, og deres sikkerhet er fortsatt en prioritet. For å hjelpe med dette oppfordrer vi alle kunder til å bruke maske sammen med andre tiltak for å sikre sosial distansering og hygiene. '

Långiveren sa imidlertid at det ikke ville håndheve nedleggelse av bankkontoer.

cheryl cole rød kjole

Lloyds bank, som også eier Halifax og Bank of Scotland, sa 'Vi jobber hardt for å holde filialene våre åpne for våre kunder, med ansiktsdekning og sosial distansering avgjørende for alles sikkerhet'.

Den sa at den fortsetter å oppdatere veiledningen i tråd med regjeringens retningslinjer.

Byggesamfunnet Nationwide og Natwest, som også eier RBS, oppfordret kundene til å handle ansvarlig.

Santander

Banker har sine rettigheter til å avvise kunder som bryter reglene (Bilde: AFP/Getty Images)

- Alle grener har full rett til å nekte å betjene alle som ikke har ansiktsdeksel, med mindre de er medisinsk unntatt, heter det i en uttalelse fra Nationwide.

Natwest la til: Vi ber alle kunder om å bruke masker hvis de kommer til en filial (med mindre det er medisinsk unntatt) og har plakater som går inn i filialene våre denne uken for å minne kundene om dette.

Advarslene kommer da Storbritannia registrerer sitt høyeste antall daglige dødsfall noensinne da den nye covid -stammen fortsetter å rive gjennom byer og byer.

Supermarkeder inkludert Morrisons, Sainsbury's, Tesco, Asda og Aldi økte sikkerhetstiltak tirsdag, og advarte om at kunder uten maske vil bli nektet adgang.

Tiltakene, designet for å beskytte ansatte og medlemmer av publikum betyr at alle må ha et deksel med mindre det er medisinsk unntatt .

Det følger advarsler fra fagforeninger om frykt for at ansatte utsettes for fare.

hva betyr 418

Usdaws generalsekretær Paddy Lillis sa: 'Detaljhandelsarbeid jobber hver dag med publikum og lider ikke bare av større misbruk, men er dypt bekymret for å fange Covid-19.

Hva er dine tanker? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor

'Det kommer til å ta litt tid å lansere vaksinen, og vi har ikke råd til å være selvtilfreds i mellomtiden, spesielt med en ny stamme som renner over nasjonen.'

Unite, fagforeningen for ansatte i banker, har oppfordret til hasteaksjon for å gjøre ansiktsdekning obligatorisk i alle bankkontorer.

Dominic Hook, Unite nasjonale offiser sa: 'Unite blir stadig mer bekymret over antallet kunder som besøker bankkontorer uten ansiktsdekning. Slik åpenbar ignorering av bankpersonell, som som nøkkelpersoner har fortsatt å jobbe i filialer under hele pandemien, er helt skammelig.

som skapte Paddington Bear

'Unite oppfordrer finansnæringen til å arbeide med regjeringen for å sikre at lovkravet for ansiktsdekning håndheves i alle bankkontorer så raskt som mulig. Sektoren bør følge ledelsen til HSBC og slå ned på de kundene som nekter å overholde loven.

'Gitt at siden mars i fjor har kundene blitt rådet til å bare besøke bankkontorer for et begrenset antall viktige transaksjoner, er det tiggerens tro at personalet fortsatt må møte kunder som har kommet inn i filialer uten ansiktsdekning og ofte av årsaker som ikke er viktig.

'Det er viktig at bankkontorpersonalet ikke fortsetter å stå overfor unødvendige og unngåelige risikoer fra kunder som nekter å vurdere faren de kan utgjøre.'

Se Også: