Barclays nettbank nede - kunder lot ikke se og behandle betalinger

Barclays

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barclays Banks hjemmeside vises på en dataskjerm

(Bilde: Getty)



Barclays -kunder har ikke vært i stand til å foreta betalinger eller sjekke saldoen på grunn av nettbankstopp.



Banken sa at 'et lite antall' kunder har blitt påvirket av en teknisk feil - med utlånerens mobilapp og nettjenester fortsatt nede ved middagstid mandag.



Twitter -brukere begynte å rapportere problemer rundt klokken 9.50, og sa at de ikke hadde tilgang til kontoene sine.

'Barclays nettbanken din er nede på betalingsdagen. Hva i all verden skjer. Kan ikke ringe deg enten som linjer som ikke fungerer. Sjokkerende tjeneste, 'skrev en bruker på nettet.

En annen sa: 'Hei Barclays, nettbanken din har vært nede de siste 24 timene. Prøver å betale noen utestående regninger.'



I mellomtiden sa Down Detector - som samler informasjon om store strømbrudd - at det var meldinger om et strømbrudd klokken 09.44.

Barclays sa: 'Et lite antall av kundene våre har problemer med å logge på nettbanken og betale på nettbank og i Barclays -appen.



Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

'Vi beklager dette og jobber med å fikse det så snart som mulig.'

Banken sa at den jobber med å fikse problemene, og har rådet kundene til å prøve igjen hvis de har problemer med å komme inn på kontoene sine.

Kunder kan også bruke appen, kontakte Barclays gjennom sine automatiserte telefonbanktjenester eller snakke med banken på telefon.

Det sa at kundene ikke skulle gjenta noen betalinger som ikke har gått gjennom, da dette kan resultere i flere transaksjoner når tjenesten gjenopptas.

Banken rådet kundene til å vente minst fire timer til de prøver igjen.

Se Også: