Barclays vil tilby kundene nye £ 750 rentefrie kassakreditt

Barclays

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nye Barclays overtrekksregler trer i kraft fra 1. mai(Bilde: PA)



Fra begynnelsen av neste måned betaler Barclays -kunder ingen renter på de første £ 750 av kassekredittene.



De nye tiltakene vil automatisk bli brukt for eksisterende og nye kunder.



Barclays rentefrie buffer på £ 750 trer i kraft ettersom bankens nåværende plan - som ser alle renter og gebyrer på kassekreditt frafalt - kommer til slutt.

Banken la til at den også vil kutte renten for folk som går over £ 750 -grensen til 19,51%.

'Vi tar ingen renter på ordnet kassekreditt mellom 27. mars og 30. april 2020,' heter det i en oppdatering på Barclays hjelpeside for koronavirus.



'Mellom 1. mai og 9. juli belaster vi ikke renter på utestående saldoer på opptil £ 750, og vi senker midlertidig rentene våre og begrenser rentegebyrene for overtrekkede saldo over £ 750.

Barclays bank

Barclays plan går utover det regulatoren krever (Bilde: PA)



Barclays hadde tidligere sagt at det ville gå fra et gebyr på 75p om dagen på bankkontoen til en årlig rente på 35% uten gebyrer eller gebyrer bortsett fra det.

Barclays nye ordning går utover den påkrevde £ 500 rentefri buffer City vakthund FCA fortalte banker og byggefellesskap at de måtte tilby alle som sliter økonomisk som følge av koronavirus.

FCA har også sagt at bedrifter bør tilby midlertidig betalingsfrysing på lån og kredittkort i opptil tre måneder, for forbrukere som er negativt påvirket av pandemien.

Se Også: