Barclays bekrefter en ny bølge av jobbkutt med 460 roller på linjen

Barclays

Horoskopet Ditt For I Morgen

En filial av Barclays bank

Flertallet av kuttene kommer til å påvirke West Midlands - med størst innvirkning i Birmingham og Coventry(Bilde: PA)



En av Storbritannias største banker har kunngjort planer om å bytte ut flere arbeidsplasser under enorme omstillingsplaner.



Utlåner Barclays sa i dag at det har satt 460 roller på spill - minst 54 av dem vil bli overtallige.



Det sa at rundt 400 jobber vil bli flyttet til nettsteder over hele Storbritannia - men arbeidere som ikke er i stand til å flytte kan også få tap av jobber.

Flertallet av kuttene vil påvirke West Midlands - med ansatte i Coventry Westwood Park og Birmingham Snowhill som er mest sannsynlig rammet.

Barclays sa at ved å gjøre endringene, håper den å slå sammen lag som kan ha vært forskjellige i fortiden.



Den sa at fusjonen også vil gi bedre karrierestier i banken med større muligheter for å flytte internt.

'For å best betjene våre kunder og klienter, flytter Barclays team nærmere hverandre på våre kjerneområder i Storbritannia i Glasgow, Stor -Manchester og Northampton; hvor vi investerer i nye campus og kontorlokaler, sier en talskvinne fra Barclays til NEWSAM Money.



I dag har vi kunngjort at en rekke operasjoner og teknologiroller flyttes i Storbritannia. Vi reduserer ikke antallet jobber totalt sett, bortsett fra i noen få tilfeller av duplisering, og vi vil forbli en betydelig arbeidsgiver i både Coventry og Birmingham.

elsker øya ansikt i dag

Fagforeningen Unite sa imidlertid at den frykter at minst 350 arbeidere kan miste jobben under de omfattende endringene.

Det sa, så vel som Midlands, at ytterligere tap vil påvirke Canary Wharf og Fleet, og mindre antall roller i fare i Liverpool, Northampton, Cardiff, Belfast, Poole, Leeds, Stockton on Tees, Petersfield og Manchester.

Det er forventet at rundt 100 arbeidsplasser vil bli skapt andre steder i Storbritannia, nemlig Northampton, Manchester og Glasgow.

Dominic Hook, Unite nasjonale offiser sa: 'Dette personalreduksjonsprogrammet er ekstremt alarmerende for arbeidsstyrken i Barclays. Unite er veldig tydelig på at beslutningen om å kutte rundt 460 arbeidsplasser vil resultere i et stort antall obligatoriske oppsigelser som vil få en merkbar innvirkning på kundeservicen på tvers av Barclays.

rachel lewis andy grey

Hook beskrev handlingen som enda mer alarmerende i lys av 170 kutt i det Coventry-baserte bedragerieteamet i fjor.

Unite er i diskusjon med Barclays angående den fremtidige nettstedstrategien for å oppnå vital klarhet og jobbsikkerhet for arbeidsstyrken. Fagforbundet har utfordret banken på servicekvalitetsnivåer på grunn av tap av kunnskap og erfarne medarbeidere som følge av disse endringene.

'Fagforbundet vil fortsette å samarbeide med Barclays for å diskutere alternativer for omplassering og utplassering for ansatte, med et spesielt fokus på opplæringsmuligheter.'

Områdene i Barclays virksomhet som vil bli påvirket av tapene er: Finansiell bistand og forretningsgjenoppretting, kontoåpning, dødsfall og sårbarhet, verifikasjon av kundedata, kontobytte, service og stengninger, datadrevne operasjoner, skanning og vedlegg, engros, KYC , Oppfyllelse, Financial Crime Ops, politisk eksponerte personer, svindel, utfordringer, Ops -beredskap, planlegging, kollegaengasjement, BX Shared Services, Cards and Payments tech (Fraud Tech) Market Post Trade Operations, BI Tech, Innkjøp og Chief Security Office.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: