Barclays vil akseptere rabatter på betalingsbalanser for alle 17 millioner kunder fra i dag

Barclays

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder har også frist til 3. august til å aktivere nettbanken sin for å fortsette å bruke Blue Rewards

Kunder har også frist til 3. august til å aktivere nettbanken sin for å fortsette å bruke Blue Rewards(Bilde: © Tim Morozzo / Greenpeace)



Barclays øker cashback for alle kunder fra i dag - noe som betyr at titusenvis av mennesker ikke lenger vil kunne tjene penger når de bruker hos visse forhandlere.



Ordningen betaler kontokunder penger tilbake når de handler hos forhandlere som B&Q og Asos - med kontoinnehavere som kan få opptil 5% på betalinger i butikker og online.



Tidligere i år kunngjorde imidlertid bankgiganten planer om å skrote cashback for alle 22. juni.

Långiveren, som har rundt 17 millioner kunder, sa til The NEWSAM at rundt 0,5% av menneskene fortsatt bruker ordningen ofte. Det betyr at minst 85 000 kontoinnehavere vil bli berørt av beslutningen.

I et dobbelt slag sa långiveren at kundene også har frist til 3. august til å aktivere nettbanken sin for å fortsette å bruke Blue Rewards.



De som går glipp av fristen kan miste tilgangen til belønningsordningen helt.

paul walker og eng
Blue Rewards -kunder må også registrere seg for nettbank innen 3. august for å fortsette å få tilgang til fordelene

Blue Rewards -kunder må også registrere seg for nettbank innen 3. august for å fortsette å få tilgang til fordelene



Blue Rewards koster £ 4 i måneden - ordningen belønner deg bokstavelig talt for å ha Barclays -produkter. Det er nå det eneste belønningsopplegget som tilbys.

Medlemmer av ordningen tjener minst £ 7 i måneden, forutsatt at de betaler inn minst £ 800 hver 30. dag og har to direkte belastninger satt opp. Det tilbyr også ekstra fordeler for boliglånskunder.

Belønningene betales direkte inn i kundens Blue Rewards -lommebok - det har alltid vært et krav å være registrert for enten Barclays & apos; nettbanktjeneste eller dens app for å overføre denne inntekten til hovedkontoen din.

Långiveren har imidlertid nå satt en frist på dette, noe som betyr at du må registrere deg for nettbank innen 3. august for å fortsette å få tilgang til ordningen.

hvor er pete burns gravlagt

Det står at flertallet av kundene allerede har gjort det.

Er du en Barclays -kunde? Gi oss beskjed om tankene dine om cashback i kommentarene nedenfor

Alle som ikke har logget på innen 3. august, har en to måneders buffer til å gjøre det før avbestillinger foretas.

Hvis ditt medlemskap blir kansellert, vil belønningsinntektene dine enten automatisk bli overført til din tilknyttede Barclays nåværende konto, eller du vil få en sjekk i posten.

Du får også to måneders varsel om at dette skjer.

En talskvinne fra Barclays sa til The NEWSAM at bare et fåtall kunder bruker cashback -ordningen. Kunder som har brukt ordningen de siste 18 månedene, vil bli varslet om nedleggelsen.

Kunder som foretok kvalifiserte kjøp med cashback frem til 22. juni, vil fortsatt motta cashbacken.

Barclays sa at det også for øyeblikket også kontakter Barclays Blue Rewards -kunder for å gi dem beskjed om endringene.

'I lys av det faktum at du trenger nettbank eller appen vår for å administrere belønningslommeboken din, har vi besluttet å oppdatere våre vilkår og betingelser, slik at du fremover må være registrert i enten nettbank eller Barclays -appen for å for å være kvalifisert for Blue Rewards, heter det i en uttalelse.

'Et svært lite antall kunder [vil bli berørt], og vi har støtte på plass via vårt dedikerte nettsted eller Barclays Digital Eagles for å hjelpe dem med å registrere seg for enten nettbank eller Barclays -appen, som er gratis og grei.'

Kunder som står overfor å tape på cashback gjennom banken sin bytt til en annen utlåner eller bruk nettsteder som TopCashback og Quidco gratis i stedet .

Se Også: