Barclays kunngjør nåværende konto og belønner shake-up som påvirker opptil 17 millioner mennesker

Barclays

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder må logge seg på nettbank innen 22. juni for å beholde Blue Rewards(Bilde: Geoff Swaine/REX/Shutterstock)



Barclays har kunngjort en større opprydding av sine to belønningsprogrammer i et trekk som vil påvirke opptil 17 millioner kunder fra juni.



Bankgiganten har avslørt at den fullstendig øker cashback for innehavere av kontoer og vil avslutte Blue Reward -medlemskap for de som ikke har logget seg på eller registrert seg for nettbank innen 3. august.



Långiveren sa at den har oppdatert vilkårene og betingelsene for Blue Rewards -ordningen, som tilbyr rabatter på high street - for £ 4 i måneden.

Imidlertid er det et dobbelt slag for kundene, ettersom Barclays også har advart om at det skrap cashback over hele linjen 22. juni - noe som betyr at Blue Rewards vil være en av de eneste måtene å få penger på når du bruker penger.

Om du velger å beholde Blue Rewards vil alt avhenge av om du har råd til £ 4 i måneden.



Kunder må logge inn for å unngå å bli sparket ut av ordningen

Kunder må logge inn for å unngå å bli sparket ut av ordningen

Medlemmer av ordningen tjener minst £ 7 i måneden, forutsatt at de betaler inn minst £ 800 hver 30. dag og har to direkte belastninger satt opp. Det tilbyr også ekstra fordeler for boliglånskunder.



Belønningene betales direkte inn i kundens Blue Rewards -lommebok - det har alltid vært et krav å være registrert for enten Barclays & apos; nettbanktjeneste eller appen for å overføre denne inntekten til hovedkontoen din.

Medlemmer som aldri har sett eller fått tilgang til den virtuelle lommeboken sin fordi de ikke registrerte seg for nett- eller appbank, må nå gjøre det før 3. august, eller Rewards -medlemskapet kan bli kansellert.

Banken sa at de aller fleste kundene ikke vil bli påvirket av dette - og alle som ikke har logget på vil ha en to måneders buffer for å gjøre det før avbestillinger foretas.

Hvis medlemskapet ditt blir kansellert, overføres belønningsinntektene dine automatisk til den tilknyttede Barclays nåværende kontoen, eller du får tilsendt en sjekk i innlegget.

Hver for seg er det også slutt på cashback på high street

Hver for seg er det også slutt på cashback på high street (Bilde: PA)

Du vil også få to måneders varsel om at dette skjer.

Når det gjelder pengene tilbake, akselererer Barclays sin cashback -ordning på kjøp fra 22. juni for både vanlige kontokunder og Blue Rewards -medlemmer.

Gjeldende insentiver inkluderer penger av i high street -kjeden, for eksempel supermarkeder og B&Q - som alle er slutt.

En talskvinne for Barclays sa til The NEWSAM at det for øyeblikket kontakter Barclays Blue Rewards -kunder for å gi dem beskjed om endringene.

'I lys av det faktum at du trenger nettbank eller appen vår for å administrere belønningslommeboken din, har vi besluttet å oppdatere våre vilkår og betingelser, slik at du fremover må være registrert i enten nettbank eller Barclays -appen for å for å være kvalifisert for Blue Rewards, heter det i en uttalelse.

'Et svært lite antall kunder [vil bli berørt], og vi har støtte på plass via vårt dedikerte nettsted eller Barclays Digital Eagles for å hjelpe dem med å registrere seg for enten nettbank eller Barclays -appen, som er gratis og grei.'

Se Også: