Backstreet Boys 'Nick Carter knytter knuten til Lauren Kitt, men lillebror Aaron går glipp av seremonien

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nick Carter og Lauren Kitt

Nick Carter og Lauren Kitt knytter knuten(Bilde: Getty)



Vår indre 13-åring døde bare litt.



Backstreet Boys & apos; Nick Carter har endelig giftet seg med Lauren Kitt etter å ha foreslått henne i februar 2013 en syv karat pæreformet diamantring.



Bilder viser paret som deler et lidenskapelig kyss etter at de ble mann og kone i bryllupet i Santa Barbara, California.

Selv om det var en person som ikke klarte det - Nick sin lillebror Aaron.

Når han snakket om hvorfor han ikke var til stede, fortalte Arons representant RumourFix: 'Aaron byttet fly flere ganger for å komme seg til Santa Barbara. Han brøt sin ** for å komme til Nick & s bryllup. Men mekaniske problemer grunnet flyet hans.



Mens 26 år gamle Aaron twitret: 'Virkelig ?? @USAirways @drakebell bror sitter vi her begge ?? Jeg ville virkelig ikke savne bryllupet mitt! F ** K. '

Backstreet Boys Madrid Photocall

Nick er endelig ute av markedet - vi gråter (Bilde: Getty)



Det lykkelige paret arrangerte en repetisjonsmiddag med arabisk tema fredag ​​kveld, ifølge PEOPLE.com.

prinsesse kate babynavn

Men bandkameratene hans til Backstreet Boys var der. A.J. McLean la også ut et bilde av seg selv på Instagram på fredag ​​med bildeteksten: 'Chillin i huset gjør seg klar til å gå til repetisjonsmiddagen i bryllupet, de fleste av dere trodde aldri ville skje, men jeg er så glad at det endelig er! Gratulerer til min lille bror for at hun vokste opp og fant kjærligheten. Så stolt av deg bror. Elsker deg både @nickcarter og @laurenkitt (sic) '.

Treningseksperten og den håpefulle skuespilleren Lauren la ut et bilde på Instagram av henne og hennes far sist lørdag og skrev: 'Neste lørdag ga den første mannen jeg noen gang elsket med meg bort til mitt livs kjærlighet Nick Carter. Jeg elsker deg pappa.'

Den brunette skjønnheten presenterte hitmakeren As Long As You Love Me med en hvit jeep i bryllupsgave torsdag.

Nick 's bandkamerat Howie Dorough var også på bryllupet.

Se Også: