Azeem Rafiq gir dyster testcricket-advarsel etter at Moeen Ali lyder ODI-dødsstøt

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter England stjerne Moeen Ali hevdet at ODI-cricket kunne dø 'om et par år' fordi den nåværende planen er 'ikke bærekraftig', Azeem Rafiq har advart om at den 'samme samtalen vil skje om testcricket' snart.



Ben Stokes trakk seg nylig fra ODIs og stemplet timeplanen som 'uholdbar', mens flere andre toppstjerner har gitt uttrykk for bekymringer for fremtiden. Australias Usman Khawaja mener formatet «dør en sakte død», mens indisk Ravi Ashwin føler at den har mistet sin 'relevans'.



Og Moeen har blitt den siste som har gitt en sterk advarsel, og sa: 'Det er over alt for øyeblikket. 'Du prøver å få et par franchise-spill som er anstendige, men du kommer til å gå glipp av et par Testkamper eller ODI - det er det grusomme, tror jeg, fordi du vil spille for England så mye du kan. Du vil ikke være savnet... Jeg pleide å hate å hvile da jeg var litt yngre.



'For øyeblikket er det ikke bærekraftig etter min mening. Noe må gjøres fordi jeg frykter å miste 50-over-formatet om et par år fordi det er nesten som det lange, kjedelige, hvis det gir mening.

'Det er nesten som om du har T20-er, du har testkampene som er flotte, og så er de 50 overs bare i midten - det er ikke lagt vekt på det for øyeblikket. Så ja, jeg synes det er for mye - personlig føler jeg at det er for mye som skjer.

'Det er flott på en måte, fordi det alltid spilles cricket, men det bør aldri komme i veien for internasjonal cricket etter min mening.'



Siden Englands VM-seier ser det ut til at 50-over-formatet har tatt en baksete, med spillere som ofte hviler for ODI-serien for å fokusere på testkamper og T20Is og den innenlandske One-Day Cup-turneringen som ble spilt samtidig som The Hundred som en «utviklingskonkurranse».

Og mens han reagerte på Moeens kommentarer i sosiale medier, delte Rafiq sin skuffelse over hvordan ting har gått siden VM. Han twitret: 'Så skuffende hvordan 50 over-formatet har blitt snakket om.



'Å vinne verdensmesterskapet i 2019 burde vært starten på en veldig spesiell periode i formatet som Australia gjennom verdenscupene 1999-2003-2007. Også hvis vi virkelig tror at dette stopper ved 50 over, må vi våkne fordi denne samme samtalen vil være skjer om Test Cricket etter'.

freddie mercury paul leietaker

Se Også: