Augusts store Premium Bond -vinnere - inkludert to millionærer - avslørte: Er DU en?

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premium -obligasjoner - er du en stor vinner denne måneden?(Bilde: NS&I)



Det var januar 2000 da en kvinne fra Leicestershire bestemte seg for å sette 5000 pund av kontanter i Premium -obligasjoner.



I dag ble hun 1 million pund rikere som et resultat.



Men hun var ikke den eneste kvinnen som vant stort i trekningen i august, med en kvinne fra Bristol som også samlet inn en kul million takk til tilfeldig tallgenerator Ernie plukket en av hennes premiumobligasjoner denne måneden.

Den første Premium Bond som vant en million ble trukket i april 1994, og siden har bare fem jackpotvinnere holdt sin vinnende Bond lenger enn denne månedens vinner fra Leicestershire.

fred første dater kone

Selv om Leicestershire -vinnerens obligasjoner kanskje ikke blir betraktet som 'gamle' gitt at de ble kjøpt i 2000, har hun faktisk beholdt dem i nesten en tredjedel av tiden Premium Bonds har vært i salg, sier Jill Waters fra NS&I.



hvem er scarlett moffatt

Det lengste noen har måttet vente mellom å kjøpe obligasjon og vinne en million er 45 år, med en jackpotvinner fra London i 2004 som hadde beholdt obligasjonen sin siden 1959.

Den nest lengste var mer enn 20 år, med en heldig Londoner som vant i 2013 med en obligasjon de kjøpte i 1989.



Sjekk premieobligasjonene dine

Har du sjekket om premieobligasjonen din har vunnet denne måneden (Bilde: NS&I)

I tillegg til de to nye millionærene vant tre personer 100 000 pund, fire vant 50 000 pund og 11 vant 25 000 pund. Hvis du tror du kan ha vunnet, sjekk her .

Totalt vant 2,3 millioner obligasjoner premier i juni - med Ernie som ga totalt 66 millioner pund.

donna to halvlitere pils

Det totale beløpet som nå er utbetalt til Premium Bond -innehavere er mer enn £ 17 milliarder - alt dette skattefritt.

- Siden denne månedens millionær hadde vunnet etter å ha holdt obligasjonene sine så lenge, er det all grunn til å gå online og finne ut om du skylder en av de ikke -krevde premiene, sa Waters.

Det er også mer enn 1,3 millioner mennesker som har vunnet premier i tidligere trekninger, verdt over £ 55 millioner, men ikke gjort krav på dem.

NS&I oppfordrer innehavere av Premium -obligasjoner til å redusere sjansen for at premiene blir ufordrevne av registrere å få premiene utbetalt direkte til bankkontoen (med varsel via e -post).

Eller du kan se dine historiske Premium Bonds -gevinster ved å laste ned gratis Prize Checker -appen fra App Store eller fra Google Play .

sam williams finty williams

Premium -obligasjoner: Vinnerne

Kilde: NS&I - Riktig fra oktober 2018

Du kan ta ut en Premium -obligasjon fra Nasjonale besparelser og investeringer , som tilbyr en rekke sparekontoer.

Du kan spare til en Premium-obligasjon, men i stedet for å motta en rente, er det en 1,15% rente som finansierer en månedlig skattefri premietrekning.

Men sjansen for at et enkelt obligasjonsnummer vinner en premie er nå 30 000 til 1.

Ukrevde Premium Bond -premier

£ 63 millioner

er Poundland-ladere trygge

Verdien av premier som ikke er gjort krav på

NS&I

En Premium Bond kan appellere til de som liker fladder, men hvis du er en sakte og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

Les mer

Hvordan tjene mer på pengene dine
Det beste du kan gjøre med penger Pengene dine er ikke trygge i banken Risikoen og fordelene med appbanker Peer-to-peer forklart

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men som vil ha litt mer kontroll, kan du finne ISA -aksjer givende - finn ut mer her.

Se Også: