Asda tilbyr tusenvis av mennesker gratis 'drive -thru' -infeksjoner - se om du kvalifiserer

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

NHS -stikkene vil bli utført på 13 Asda -parkeringsplasser over hele Storbritannia(Bilde: LightRocket via Getty Images)



Asda lanserer en ny drive-through influensa jab-tjeneste for ekstremt sårbare mennesker med risiko for å smitte koronavirus.



Supermarkedsgiganten sa at ansatte ved 13 apotekskontorer vil tilby influensajabb til gravide og eldre fra parkeringsplasser over hele Storbritannia.



Tjenesten, som lanseres på torsdag, vil bli tilbudt gratis til alle som er kvalifisert for en gratis NHS-influensajab-dette inkluderer eldre, gravide, de med underliggende helsemessige forhold og helsearbeidere i frontlinjen, inkludert omsorgspersoner.

Den sa at tjenesten vil tillate dem å bli vaksinert uten å komme i kontakt med publikum.

Maq Din, hovedapotekist ved Asda Pharmacy, sa: 'Den triste sannheten er at det er en økt dødelighetsrisiko hvis du får COVID-19 når du allerede har influensa.



'Som et resultat har noen av våre mest sårbare medlemmer av samfunnet dobbelt så stor risiko enn andre, og derfor oppfordrer vi alle til å få influensa i år; det er viktigere nå enn noensinne. '

Kunder kan bestille en plass ved å skrive inn postnummeret deres online, her . Når du er bestilt, får du en tidsluke og en bukt å parkere i på ditt besøk.



'Vi setter i gang en rekke tiltak på våre influensasprengesentre for gjennomkjøring, slik at pasientene kan være sikre på at det er trygt å besøke-og de trenger ikke engang å forlate bilen for å få en jab,' la Din til .

'Kontakttiden vil bli holdt på et minimum for at farmasøyter skal være så effektive som mulig.'

Asda-butikker som tilbyr kjøre-gjennom influensa jab-tjenesten

  1. Accrington

  2. Bodmin

  3. Eastbourne

  4. Gosport

  5. Hartlepool

  6. Hyde

  7. Nuneaton

  8. Old Kent Road

  9. Oldbury

  10. Pilsworth

  11. Sheffield

  12. South Shields

  13. Wakefield Durkar

Se Også: