Asda, Morrisons og Sainsbury sank bensinprisene for andre gang på en uke

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bensinprisfall ble kunngjort igjen onsdag(Bilde: Getty)



Tre store supermarkeder har alle redusert prisene på bensin og diesel igjen.



Morrisons sa at den ville redusere dieselkostnadene med 4p liter og blyfri med 2p liter fra i morgen (6. februar) på alle sine 335 tankstasjoner.



Ashley Myers, Morrisons drivstoffsjef, sa: Den globale oljeprisen faller, så vi ønsker å gi besparelser videre til våre kunder så snart vi kan - og holde drivstoffprisene godt under gjennomsnittet i Storbritannia.

Kort tid etter la Sainsbury's til at den ville redusere sin blyfri bensinpris med opptil 2p liter og diesel med opptil 4p liter også - på tvers av alle sine 315 forplasser.

Men dette ville ikke starte før på fredag.



Sainsburys drivstoffkjøpssjef David Pegg sa: Vi er forpliktet til å hjelpe kundene våre med å leve godt for mindre, og det er derfor vi senker drivstoffprisene for andre gang på så mange uker.

** Har du sett mye eller en rabatt? Gi oss beskjed om det webnews@NEWSAM.co.uk **



Asda var den første til å kutte prisene igjen (Bilde: iStock Editorial)

Asda startet det hele og sa at prisene ville falle med - du gjettet det - 2p liter på blyfri bensin og 4p liter liter diesel.

Asda har også en nasjonal drivstofflokk - noe som betyr at sjåfører som fyller på en Asda -pumpe ikke vil betale mer enn 118,7 p liter for blyfri eller 120,7 p liter for diesel.

Asda eldre drivstoffkjøper Dave Tyrer sa: 'Vi er glade for å gi disse engrosprisprisene videre til kundene for andre gang på to uker ettersom oljeprisen fortsetter å falle.'

Det kommer knapt en uke etter at Asda, Sainsbury & s og Morrisons siste runde med prisreduksjoner slo alle 3p i liter av kostnadene for blyfri og diesel.

Les mer

Hvordan senke kostnaden for kjøring
Hypermiling - Slik bruker du 40% mindre drivstoff Telematikk - hva det er og hvordan det fungerer De billigste bilene du kan kjøpe 6 ting du bør sjekke FØR du får en MoT

Spar på drivstoff hele året

  1. Fyll på travle bensinstasjoner - Disse stasjonene kjøper mer drivstoff og kan dra nytte av fallende priser. - De store bensinstasjonene har leveranser hver dag, slik at de kan endre prisen, sier Arthur Renshaw, bensinstasjonsanalytiker Catalist Experian, til The NEWSAM. 'Men en liten bensinstasjon i en landsby kan ha levering hver par uker.'

  2. Velg en stor stasjon - Stasjoner kjøper drivstoffet sitt på grossistmarkedet. Akkurat som i enhver annen forhandling er de store kjøperne bedre i stand til å inngå en avtale.

  3. Se etter en klynge stasjoner - Når flere stasjoner er tett på hverandre, er det mer sannsynlig at de reduserer prisene for å friste sjåfører. «Hvis du er i Highlands og Islands of Scotland, har du mye mindre konkurranse enn i sentrum av Manchester,» sa Renshaw.

  4. Hva lader alle andre? Nettsiden PetrolPrices.com lar deg sammenligne priser i ditt område. Den viser også de siste gjennomsnittlige prisene, så du vet om du blir lurt. Bruk den til å sammenligne priser i ditt område før du fyller på.

  5. Spill supermarkedspillet - Supermarkeder konkurrerer om drivstoffpriser sammen med alt annet. Når du handler, hold øye med kuponger som tilbyr bensinrabatter. Men vær oppmerksom på den totale kostnaden. 'Det er en måte å få prisene under £ 1, men du trenger å kjøpe mye mat for å få det resultatet,' sa PetrolPrices.com -eier Peter Zaborszky.

  6. Stopp ved provinsbyer - Flyplasser, motorveier, dyre byer og landlige områder har de høyeste kostnadene, ifølge PetrolPrices.com analyse. 'Den gyldne stien er midt på der leie er billig,' forklarte Zaborszky.

Se Også: