Asda lanserer en ny, rosé champagne på 22 £ - men du kan få den for 12 £

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skål for billig, men fancy vin(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



jennifer aniston nesejobb

Mens varm sjokolade og Baileys er drikken for vinteren, er det eneste vi vil ha i hendene når det kommer til sommeren en rosé. Eller Aperol spritz. Eller kanskje champagne hvis vi har lyst.



Ved å krysse av for to av tre bokser, har Asda nettopp kunngjort at den lanserer en superfin hybrid mellom to av våre beste tips.

Drømmekombinasjonen mellom champagne og rosé, Asda er ny Ekstra spesiell Louis Bernard Rosé Brut Champagne lansert både i butikker og online på Asda nettsted tidligere denne uken.

Dette er flasken du leter etter i butikker



Lansering kl £ 22, Det er absolutt ikke billig, men det er fortsatt en av de rimeligste rosé -champagnene i supermarkedet som tilbys.

Prislappen på £ 20 er også en sterk kontrast til uten tvil den mest berømte rosa champagnen som finnes, Laurent Perrier's Cuvee Rose , som setter deg tilbake fra 50 pund en pop.



Sean Aitken, Asda -vinkjøper, kommenterer: Hvert år, når temperaturen stiger, ser vi flere og flere kunder som kjøper rosé, med den rosa vinen som nå er et stift sommerprodukt i hjem over hele landet.

Ser omtrent rett ut for oss (Bilde: AFP/Getty Images)

I samarbeid med våre dyktige dyrkere har vi laget en blanding som inneholder en høyere andel Pinot Noir og Pinot Meunier -druer for å lage en frisk, allsidig roséfizz, med aromaer av jordbær, tranebær og røde epler, perfekt for enhver sommerlig anledning.

lily rose depp og johnny depp

Men hvis du ønsker å få Asda -versjonen til en enda billigere, har vi oppdaget en måte som nye medlemmer kan tilbakebetale nettstedet til quidco kan pakke en flaske med rosa fizz for bare £ 12 - så lenge de aldri har registrert seg for cashback -siden før og kjøper den på nettet.

Vi har alle detaljene nedenfor.

Slik får du en flaske Asda's £ 22 rosé champagne for £ 12

Skynd deg sommeren (Bilde: AFP/Getty Images)

  1. Registrer deg gratis på Quidco
  2. Dra til Quidco's £ 10 cashback på din første matbutikkside , følg deretter lenken deres til Asda -nettstedet, hvor du kan handle som normalt
  3. Quidco refunderer deg £ 10 innen to uker, som du deretter kan overføre til bankkontoen din

Du trenger ikke kjøpe vinen for å få cashbacken, og tilbudet er tilgjengelig for alle nye Quidco -medlemmer som kjøper mellom nå og 31. desember 2019.

Du kan les hele vilkårene her.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Se Også: