Asda slutter seg til EE for å lansere en ny enorm datatelefontakst som bare koster en tenner

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den eneste SIM -avtalen starter en vanvidd på nettet(Bilde: Getty)



I disse dager ser det ut til å utelukke gjensidig data å ha mye data og en billig telefontakst.



Men nå kan du få det beste fra begge ord, ettersom Asda nettopp har gitt ut en splitter ny telefontakst som gir deg hele 12 GB data, pluss ubegrensede minutter og tekster for bare £ 10 i måneden.



er tina turner syk

Selv om avtalen bare er tilgjengelig på Asda Mobile, nettverket er drevet av EE, så du kan fortsatt forvente en ganske grei tjeneste å bruke datapakken din på.

når er cheltenham races 2020

Avtalen ble oppdaget av kunnskapsrike kunder på tilbud som deler fellesskap HotUKDeals, og er tilgjengelig fra i dag til 9. januar på en 30 -dagers kontrakt.

Etter den 9. januar blir imidlertid 12 GB data -bonanza til en beskjeden 2 GB, så det kan hende du må bytte avtale for en annen.



12 GB data betyr at du kan glede deg over så mange sosiale medier du kan ønske deg (Bilde: Getty)

Hvis du har lyst til å plukke den opp, er avtalen tilgjengelig online nå fra Asda Mobile, alt du trenger å gjøre er å bestille din gratis sim, ring deretter for å komme i gang.



Vil du se hva andre SIM -tilbud bare er tilgjengelig for øyeblikket? Vi har samlet de beste tilbudene fra alle de store nettverkene, inkludert Carphone Warehouse, EE, Three og Tesco Mobile.

hvordan se boksingen i kveld

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Avtalen skyldes tilsynelatende Asdas berømte festlige avtaler, og derfor vil den enorme datapakken bare vare til nyttår.

Se Også: