Asda Black Friday -avtaler ble kansellert i 2016 - for andre året i rad kjører Walmart -eide supermarked den festen den startet

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den amerikanske eide næringskjeden Asda har kunngjort at den ikke vil delta på Black Friday i år - to år etter at supermarkedene kom i overskrifter med kaoscener over sine & apos; uslåelige & apos; avtaler.



Supermarkedsgiganten, som eies av en av de største Black Friday -forhandlerne i Amerika, Walmart , har sagt at kundene foretrekker helårsavtaler fremfor en enkelt salgsdag, selv om beslutningen om å trekke seg kommer etter tidligere års slagsmål da kundene kjempet om reduserte varer.



Asda Black Friday Madness

Asda sier at kundene foretrekker varige tilbud fremfor 'flash -tilbud'



Asda ble hyllet for å ha brakt det amerikanske fenomenet Black Friday til Storbritannia i 2013, og sparte kunnskapsrike britiske kunder & apos; millioner & apos; på elektriske apparater og husholdningsartikler.

Men det sa at tilbakemeldinger viser at kunder foretrekker lave priser gjennom høytiden og ikke bare for en dag.

buster mrs browns gutteskuespiller

Russell Craig, direktør for media relations for Asda, sa: I fjor sa vi at vi gikk bort fra Black Friday fordi, så mye som vi hadde utviklet et godt organisert og gjennomført arrangement, var tilbakemeldingene fra kundene våre klare på at de ikke ønsket det presset fra et 'flash -salg' og foretrakk å vite at vi tilbød lave priser gjennom hele høytiden. '



Kaos: Shoppere kjemper om de beste elektriske reduksjonene i en Walmart -butikk i Amerika (Bilde: Bloomberg via Getty Images)

Etter to påfølgende år med avtaler, sjokkerte Asda millioner i fjor, etter at den falt ut av salgsbonanzaen i siste minutt, og avslørte at den i stedet planla å investere 26 millioner pund mer i vedvarende avtaler i løpet av høytiden.



I følge tilbakemeldinger fra kunder hevdet det at høytrykket en-dagers ekstravaganza fører til & apos; tretthet & apos; - og mange kunder foretrekker faktisk besparelser gjennom hele julen, inkludert i den tradisjonelle butikken, i stedet for et døgnåpent flash-salg.

'Lave priser gjennom høytiden'

Asda lover å 'spare deg penger hver dag' med sin smarte priser - men akkurat hvor godt vil det være med sine & festlige tilbud & apos; være?

kick off-tid for england vs malta

Selv om den ikke deltar i Black Friday selv, har supermarkedskjeden lovet å slippe en 50-tommers 4K Ultra HD smart-TV til bare 299 pund 25. november.

Polaroid -settet er fullt internett -tilkoblet og inkluderer rask tilgang til Netflix, iPlayer, ITV Hub og 4oD.

Ifølge rykter har Roku - streaming -TV -pinnen annonsert sin populære Streaming Stick vil selge for kun £ 19,99 mellom 25. november og 5. desember kl Amazon , Currys PC World , Tesco Direct , Argus - det er £ 10 rabatt på utsalgsprisen.

Roku Streaming Stick inkluderer innhentingstjenester på BBC iPlayer, All 4, ITV Hub og Demand 5 til Netflix, Amazon Video og NOW TV.

eple har tidligere valgt bort arrangementet, men erter besøkende på nettstedet med løfte om tilbud fredag, men Next og Ikea har utelukket seg selv.

Amazon.co.uk har tilbudt Black Friday -tilbud siden sist mandag, og nye tilbud inkluderer i dag bestselgeren Brann-nettbrett tilgjengelig til en 'laveste pris' noensinne på £ 29,99 .

Kunder kan også spare opptil 45% rabatt på utvalgte Le Creuset -linjer, og dens Paperwhite kindle er til salgs for £ 79,99 , en besparelse på 30 pund.

Amazon lanserer også tusenvis av & lyn -tilbud & apos; på begrensede mengder produkter i kort tid.
John Lewis tilbyr allerede en £ 375 besparelse på Samsung UE65KU6500 ultra HD smart -tv og £ 175 på Dyson DC75 Cinetic Big Ball Upright Støvsuger.

Les mer

lynsey de paul begravelse
Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

I mellomtiden driver Argos et 13-dagers salg med rabatter på varer som Dyson-støvsugere og TV-er, mens Boots lanserte sine avtaler lørdag med mer enn 50% rabatt på noen elektriske tannbørster og Braun-barbermaskiner, samt besparelser på elektrisk, skjønnhet og parfyme.

Debenhams tilbyr opptil halv pris på enkelte varer hver dag denne uken, inkludert skjønnhet, helse og elektriske artikler, møbler og 40% rabatt på leker.

House of Fraser har lansert sitt seks dager lange Black Friday-arrangement med 50% rabatt på merker, inkludert Barbour, Ugg og Michael Kors, blant andre tilbud.

Supermarkedsgigant Tesco har et 11-dagers salgsarrangement som vil pågå til 1. desember. Hovedarrangementet på Black Friday i seg selv vil se at de fleste Tesco Extra-butikkene åpner kl. 5.00.

Online auksjonsstedet eBay.co.uk avslører nye tilbud hver dag frem til 29. november.

meningsmåling

Kommer du til å handle på Black Friday?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: