Apple iPad (2018) anmeldelse: en iterativ oppgradering, men fortsatt det beste nettbrettet du kan kjøpe akkurat nå

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple avslørte sin nyeste iPad på et spesialundervisningstema arrangement i Chicago tidligere denne måneden .



fersken geldof venn dør

Og alle gadget-fans som håper på en dramatisk omveltning av Apples nettbretttilbud vil bli dypt skuffet. I stedet for en kantløs skjerm i iPhone X-stil med FaceID og alle de nyeste dingsene, fikk vi en litt oppfrisket versjon av Apples 9,7-tommers iPad på inngangsnivå.



Men når du velger det, er det egentlig ikke en dårlig ting.



Hold deg med meg her: Apple lager virkelig de beste nettbrettene. De er kanskje ikke de billigste eller de mest åpne, men de er de beste.

Og for de fleste av oss er en iPad på startnivå med litt fartsøkning akkurat det vi ønsker. Alternativet er 10,5-tommers iPad Pro som starter på nesten det dobbelte av prisen. Eller den mindre iPad mini 4 som ser litt lang i tannen nå.

Selv om dette er Apples 'entry level' iPad, er den fortsatt ikke billig. Grunnmodellen med 32 GB lagringsplass og ingen mobilforbindelse starter på £319. Det går helt opp til £539 for 128GB Wi-Fi/mobilversjonen.



Her er den fullstendige oversikten over hvordan iPad 2018 fungerer og om du bør vurdere å kjøpe den eller ikke.

Design

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Det er ingen overraskelser her, er jeg redd.



Utad er 2018 iPad identisk med fjorårets modell. Så alle hylser, etuier, stativer eller kabler du har samlet vil fortsette å fungere med denne versjonen.

9,7-tommers skjermen er, for meg, fortsatt den perfekte skjermstørrelsen for et nettbrett. Hvis du vil ha en større, har du valget mellom 10,5-tommers eller 12,9-tommers iPad Pro-modeller. Apple har ikke krympet noen rammer eller fjernet noen hjemmeknapper her - det er fortsatt TouchID-fingeravtrykkskanneren plassert i hjem-knappen.

Skjermen er fortsatt en Retina-skjerm med en oppløsning på 2 048 x 1 536 og fantastisk fargegjengivelse over det LED-bakbelyste panelet. Apple har gitt den et fingeravtrykksbestandig oleofobisk belegg for å stoppe flekker – noe du også kan unngå ved å velge Apple Pencil.

Nederst på nettbrettet er det to nedovervendte høyttalere. De er ikke like imponerende som de fire hjørnes stereohøyttalerne på iPad Pro, men de får jobben gjort.

Dette er ikke en enhet som kommer til å tynge deg for mye. Den er bare 7,5 mm tynn og veier 469 g hvis du bare bruker Wi-Fi og 478 g for Wi-Fi/mobilmodellen.

En ting du ikke vil se på utformingen av 2018 9,7-tommers iPad er den smarte kontakten langs siden for å feste Apples Smart Keyboard-deksel. Du kan fortsatt jobbe med et tastatur, men du må bruke et Bluetooth.

Opptreden

(Bilde: Jeff Parsons)

Apple har utstyrt årets 9,7-tommers iPad med A10 Fusion-brikken som vi sist så i 2016s iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Det er et skritt nærmere A10X-brikken lastet inn i iPad Pro og åpenbart et stykke bak A11 Bionic som Apple debuterte med iPhone 8, 8 Plus og X i september 2017. Brikken er støttet av 2 GB RAM som igjen er uendret fra i fjor.

Hva betyr det i reelle termer? Vel, Apple sier at denne nye iPaden leverer 40 prosent raskere CPU og 50 prosent raskere grafikkytelse for 'sømløs multitasking og grafikkintensive apper'.

I løpet av min tid med iPad ble jeg passelig imponert over kraften og ytelsen som lett vil tilfredsstille de fleste brukere når det kommer til de fleste oppgavene.

Med mindre du virkelig trenger riktig datakraft (f.eks. muligheten til å kjøre tre apper samtidig, i stedet for to), så kan Pro-en være mer attraktiv. Men dette er fortsatt en resolutt kraftig maskin, og på grunn av den tette maskinvare/programvareintegrasjonen føles den jevn og responsiv.

Folk har en tendens til å holde på nettbrett mye lenger enn telefoner, så det er veldig kjærkomment å ha den dårlige ytelsen her.

Spesielle funksjoner

(Bilde: Apple)

Apples viktigste oppdatering til denne iPaden er at den nå er kompatibel med Apple Pencil-pennen som Apple ga ut i 2015.

Den trykkfølsomme og vinkeldetekterende pennen er hovedtrekket for å gjøre dette til et kreativt og pedagogisk verktøy. Den kan brukes til å kommentere dokumenter eller lage skisser og andre kunstverk.

En spesiell del av App Store inneholder alle de forskjellige appene som fungerer med blyanten, men Apple har også oppdatert noen av kjernetilbudene (som Pages, Numbers eller Keynote) for å støtte det også.

Glattheten til glassskjermen kan gjøre det litt vanskelig for virkelig nøyaktig notattaking, og jeg fant faktisk blyanten mer nyttig som et skisse- og tegneverktøy. Som vi skal dekke senere, må Apple Pencil kjøpes separat, så husk det hvis du vurderer denne iPaden spesielt for det formålet.

ny ti pund seddel feil

Valuta for pengene

(Bilde: Apple)

Det er ingen tvil om at hvis du er ute etter den beste iPaden for pengene dine, er dette den du bør gå for.

Den eneste andre modellen som er sammenlignbar på pris er iPad mini 4. Og den er både dyrere (til £399) og to og et halvt år gammel.

Selvfølgelig øker kostnadene litt så snart du begynner å legge inn Apple Pencil (£89) og et valgfritt smartdeksel (£39). Dessuten vil mange av de beste appene for Apple Pencil-funksjonalitet gi deg en femmer på App Store.

Så det kan fortsatt være litt investering, men alt sagt er det det beste nettbrettet der ute med en viss margin. Hvis du er en Amazon Prime-kunde, kan du dra nytte av Amazon Fire HD-serien fordi de fungerer best med Amazons innhold.

Dessuten, hvis du er en hard Android-fan, kan du være interessert i de nyeste MediaPads fra Huawei som ble avslørt på MWC.

Likevel vil jeg fortsatt vurdere iPad som den beste allsidige nettbrettopplevelsen på markedet og denne spesielle iPaden som det beste alternativet for de fleste brukere. Uansett om du planlegger å bruke den til pedagogiske formål eller ikke.

Konklusjon

(Bilde: Apple)

Apple har gjort et minimum av oppgraderinger her for å sikre at startnivå-iPaden fortsatt er det beste valget for de fleste brukere.

Det hadde vært fint å se en Smart Keyboard-kontakt eller en liten støt i RAM, men til syvende og sist er disse tingene uvesentlige. Å legge til Apple Pencil-støtte og øke prosessoren er nok til å holde denne dingsen oppdatert.

Hvis du leter etter det beste nettbrettet der ute til best mulig pris, så er dette det. Å kjøpe 2018 iPad er ikke avgjørende hvis du har en iPad som er mindre enn to år gammel, men hvis du ønsker å oppgradere (eller hente din første), er det definitivt her du bør begynne å lete.

Du kan kjøpe 2018 Apple iPad direkte fra Apple her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: