Antonio Conte advarer Man Utd til Tottenham-fans som forventer tittelangrep

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tottenham Hotspur viste tegn på hvor dødelige de kan være og hvor sterke de har blitt under Anthony Conte forrige sesong, etter en bemerkelsesverdig snuoperasjon i andre halvdel av kampanjen, ga dem en topp fire-plassering og en retur til UEFA Champions League Fotball.



Spurs har siden brukt nesten 100 millioner pund på sommer overgangsvindu på Yves Bissouma, Richarlison og Djed Spence, mens Ivan Perisic, Fraser Forster og Clement Lenglet også har ankommet Nord-London.



Men selv om Conte tror Tottenham beveger seg i 'riktig retning', har han advart fansen om at de bør ta en titt på hvordan Manchester United spilte forrige sesong etter et stort sommerbruk hvis de håper på en tittelladning.



På spørsmål om Spurs kan tette gapet på Premier League topp to på torsdagens pressekonferanse før kampen sa italieneren: «Du glemte det Chelsea og dette er en stor, stor feil. Du snakker om et lag som for to sesonger siden vant Champions League. Det er et veldig stort lag. Forrige sesong vant de VM for klubber.

ekte ken-dukke

«Hvorfor er ikke Chelsea i denne gruppen av topplag? For meg er Chelsea i denne gruppen. De ønsker å bli der og fortjener å bli vurdert i denne stillingen. Og så er det United. Fotball er ikke én, mer én, [lik] to. United, forrige sesong, endte på sjette plass til tross for et overgangsmarked med [Jadon] Sancho, Cristiano Ronaldo og [Raphael] Varane. For to sesonger siden ble de nummer to.

'De gjorde dette overgangsmarkedet for å prøve å vinne ligaen og de endte på sjetteplass. Du må være oppmerksom på alle disse situasjonene etter min mening. Vi vet at i England er det vanskelig å kjempe for å vinne, men vi ønsker å prøve å være det. konkurransedyktig, for å prøve å forbedre forrige sesong, og dette er målet vårt.»



  Antonio Conte insisterer på at Tottenham er det
Antonio Conte insisterer på at Tottenham er i ferd med å 'bedre seg', men at de fortsatt har en vei å gå før de kan konkurrere om tittelen ( Bilde: JUNG YEON-JE/AFP via Getty Images)

Kan Tottenham bryte inn blant de tre beste denne sesongen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

United er et godt eksempel på at det å bruke millioner på spillere i verdensklasse ikke betyr at du ender i nærheten av toppen, med rundt 125 millioner pund brukt på Sancho, Varane og Ronaldo, og Conte er opptatt av at forventningene ikke skal stige til dette nivået pga. hvor ille ting kan gå.



I sine seks nye signeringer har Spurs gjort noen flotte tillegg til troppen, men Conte advarer om at klubbens fans ikke bør få håp om en tittelanklage.

Imidlertid er det absolutt grunn til å tro at Spurs kan fortsette fra sin fjerde plassering forrige sesong og utfordre seg til tredje og potensielt til og med topp to, hvis slike som Harry Kane og Son Heung-min fortsetter å produsere til de aller beste. av deres evner under Conte.

Likevel vet sjefen selv at de fortsatt har en lang vei å gå hvis de skal nå høyder av Manchester City og Liverpool denne sesongen. Han sa: «Hvis du spør meg om City, om Liverpool, er svaret mitt at vi snakker om to av de beste klubbene i verden, de jobber med samme trener i syv år.

'Nå er de etter min mening i en posisjon som er veldig vanskelig for de andre å tette gapet, men vi må gjøre dette. Også fordi [for å fange] en City og Liverpool, må du bruke 100 millioner pund for seks spillere, de gå og bruk det for én spiller eller to spillere £100 millioner, og dette er forskjellen.

«Du må løpe bak og de holder seg foran deg, men du vet godt at de fortjener å bli der fordi de jobber veldig bra for å ha samme trener og støtte treneren, [Jurgen] Klopp, [Pep] Guardiola og [ Thomas] Tuchel og de fortjener dette. For å bli et sterkt lag må du ha stabilitet og en visjon. Ideen må være veldig klar, og så vil du se deg gå steg for steg og prøve å redusere dette gapet.'

engel nummer 314 betydning

Se Også: