En annen lønningslåner krasjer i administrasjonen etter QuickQuid og Wonga

Lån

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selskapet tilbyr ikke lenger nye lån



Payday långiver PiggyBank har gått i administrasjon etter QuickQuid, 247MoneyBox og Wonga.



vanligste covid-symptomer

Firmaet har bekreftet at det ikke lenger tilbyr nye lån, men sa at de 45 000 menneskene som fortsatt skylder penger, bør fortsette å betale regelmessig.



PiggyBank, som tilbød kortsiktige lån på opptil £ 1000, markerer den fjerde lønningslåner som kollapser på et drøyt år, forårsaket av Financial Conduct Authoritys innføring av strengere overkommelige sjekker i fjor og et tak på kostnadene for korte terminskreditt for forbrukere i januar.

Hvis du har en utestående klage til finansombudet, vil dette nå bli sendt videre til administratorene - så du trenger ikke å sende det inn på nytt.

Långiveren har også utstedt en advarsel til kundene om å være oppmerksom på svindlere som prøver å utnytte utlånerens kollaps.

chelsea vs arsenal time

Administratorene sier at de aldri vil be om bankdetaljer, og at du ikke skal gi noen personlige eller kontodetaljer til noen som uventet kontakter deg om et PiggyBank -lån.

PiggyBanks kollaps følger advarsler fra flere store gjeldsorganisasjoner om tilstanden på det kortsiktige kredittmarkedet.

'Lønningslånere føler kulden, og med denne hastigheten vil de ikke være der mange flere vintre,' sier administrerende direktør for inntektsstrømmende app Wagestream , sa.

'Sammenbruddet av Piggybank er gode nyheter for forbrukerne, spesielt når det kommer så snart etter QuickQuids bortgang.

- Gjeldsorganisasjoner sier at de har sett færre mennesker som sliter med lånebetalinger siden QuickQuid gikk under. Hver gang en av disse parasittiske långiverne går under, puster flere mennesker ut.

'Personer under økonomisk press er bedre informert og mer økonomisk kunnskapsrike enn de noen gang har vært, pluss at mengden gratis økonomisk utdanning som er tilgjengelig på nettet har skutt i været de siste fem årene.

'Disse rovdyrene på lønningsdager er kjent for å øke reklamen i forkant av jul for å bytte på de sårbare, så Piggybanks kollaps gjør sesongen bare litt hyggeligere.'

Se Også: