Anmeldelse: Wacoms nyeste grafikkbrett går tilbake til tegnebrettet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vil du tegne som en proff eller lage vakre digitale bilder, eller gi retusjerferdighetene dine et løft?



Jeg prøver det nye Wacom Intuos-grafikkbrettet. Men først et grafisk nettbrett, tegne- eller pennebrett som lar deg tegne rett til datamaskinen, erstatter det museinngangen med en plate og en penn som kan fange opp bevegelsene, strykene og trykket.



Denne typen input føles ikke bare mer naturlig for digitale artister, men kan virkelig legge til ekstra hastighet og presisjon til arbeidet ditt. Den kan brukes til tegning, maling, design, 3D-skulptur, fotoredigering, notater og merknader.



(Bilde: Wacom)

Design

Jeg har brukt flere av Wacom-nettbrett tidligere, men det ser ut til at de har redesignet nettbrettet for å strømlinjeforme utseendet og følelsen. Det første som stakk meg er den generelle byggekvaliteten; den glatte matte finishen på nettbrettet føles silkeaktig, ber om å bli berørt.

Rammen eller margområdet har blitt kraftig redusert, noe som gir enheten en mer kompakt og bærbar følelse.



beste Harry Potter memes

Det er ikke noe batteri eller donglebrett som tidligere iterasjoner.

Toppen av nettbrettet har en liten innrykk for fire tilpassbare knapper eller ekspressnøkler og av/på-knappen i midten, noe som gjør nettbrettet symmetrisk og også enkelt å bruke hvis du er høyre- eller venstrehendt.



Enheten kommer i to farger: svart eller svart med pistasj hvis du ønsker å legge til en sprut eller farge. Nettbrettet er tilgjengelig i to størrelser: Small på 20 x 16 cm, og medium 26,4 x 20 cm.

Tidligere har jeg brukt store og små modeller og for denne anmeldelsen brukte jeg mediet, som virket som en god balanse eller portabilitet og praktisk.

Det er også en ekstra mulighet for Bluetooth-kompatible versjoner, mot en ekstra kostnad. Og selv om jeg kanskje ikke vanligvis har gått til Bluetooth-versjonen siden kabler vanligvis ikke plager meg, var det veldig nyttig å kunne justere, flytte og løfte nettbrettet ut av veien. Verken pennen eller nettbrettet krever batterier.

Designet er elegant og strømlinjeformet. (Bilde: Wacom)

Arbeidsområdet er tydelig merket med prikker slik at du kan være nøyaktig. Nettbrettets eksepsjonelle følsomhet gjør at børsteverktøyene reagerer på hastigheten og trykket, og gir deg bedre resultater enn noen gang før.

Pennen

Pennen har også fått noen subtile oppdateringer. Den er litt mindre, tynnere, lettere og lettere å gripe enn tidligere modeller føles også mer solid med færre knapper eller deler som rasler rundt inni. Ekstra nibs inkludert i pennen, men avhengig av bruken bør du ikke trenge å bytte dem for ofte.

Pennen har to tilpassbare funksjoner, men i motsetning til tidligere modeller, ingen viskelærknapp, noe som ikke er en stor sak, men det kan ta å bli vant til hvis du har brukt dem tidligere.

Den vakre tilhørende pennen. (Bilde: Wacom)

reginald v. yates

Pennen og nettbrettet kan nå skryte av opptil 4K nivåer av pennetrykk, som er et enormt hopp opp fra tidligere modeller.

Funksjonalitet

Berøringsfunksjonalitet som var inkludert i tidligere modeller har blitt fjernet i denne modellen, og selv om noen kan være litt skuffet over dette, berømmer de fleste digitale artister jeg har snakket med denne avgjørelsen da den mesteparten av tiden var slått av for å gi bedre kontroll.

Hvis du er ny til grafiske nettbrett, og hvis du ikke har bunter med penger liggende å bruke av profesjonell standardprogramvare som Adobe Creative Suite, har Wacom vært snille nok til å pakke enheten med gratis programvare: Corel painter Essentials 6, Clip Studio paint Pro og Corel Aftershot 3. Dette er en god idé for nybegynnere, og mens mer avanserte brukere allerede vil ha sine preferanser på redigeringsprogramvare, er programmene valgfrie og er ikke påkrevd for å bruke nettbrettet.

Jeg testet Intuos på Windows 7, 10 og Mac OS 10.11.6, men det fungerer fra El Capitan og oppover. Jeg brukte også Adobe Photoshop CS 5 og 6, sammen med Lightroom 4 og Indesign CS6.

Et kunstverk? (Bilde: Wacom)

Kjennelse

Flott praktisk nettbrett som passer for profesjonelle og digitale amatører.

Wacom har virkelig utviklet designet til nettbrettet, noe som gjør det kraftigere og mer presist enn noen gang før. Kompakt og utrolig bærbar, men følsom og presis. Selv om det finnes billigere nettbrett på markedet, hjelper den nye Intuos med å styrke Wacoms rykte for å ha finpusset nettbrettene til et punkt med glans og brukervennlighet.

london maraton 2018 app

Medium Bluetooth-modell £ 176

Liten ikke-Bluetooth-modell £ 69,99

Du kan se varen for kjøp her .

Wacom Intuos eller CTL-6100WL er ute nå.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: