Andrew 'Beef' Johnston innrømmer at han ville 'vurdert' et tilbud fra Saudi-støttet LIV Golf

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Andrew 'Beef' Johnston har innrømmet at han ville 'vurdere' et lukrativt tilbud fra de saudi-støttede LIV Golf Series , men sier at det ville være en 'veldig vanskelig' avgjørelse.



Johnston er for øyeblikket ute av spill med en tommelskade og har ikke spilt siden Portugal Masters i november 2021. «Fra mitt perspektiv har jeg fått en skade nå og jeg har vært ute i ett år», sa han til Stirkers og Radar Podcast .



'Hvis du blir tilbudt 10 millioner pund, hvordan avslår du det? Jeg må tenke seriøst på det fordi det forandrer livet mitt og setter meg klar for fremtiden.'



Imidlertid ønsker Johnston å fortsette å spille majors og vil være motvillige til å gi opp disse 'fantastiske opplevelsene'. Han fortsatte: 'Det kommer ned til verdiene dine og hvorfor du spiller golf.

'Du må seriøst vurdere det [men] jeg sier ikke at jeg ville gå. I andre verdener, hvordan ville du følt det hvis noen kom og tilbød deg X beløp for å gjøre den samme jobben.

'Du må vurdere det, ikke sant? Økonomisk er det flott, men det er den eneste grunnen til at du drar.



 NORTH PLAINS, OREGON - 29. JUNI: En detaljert visning av et flagg med LIV Golf-logo er sett under pro-am før LIV Golf Invitational - Portland på Pumpkin Ridge Golf Club 29. juni 2022 i North Plains, Oregon.
LIV Golf eies av Saudi-Arabias offentlige investeringsfond ( Bilde: Getty Images)

'Når det kommer ned til verdiene dine og hvorfor du spiller golf, er det der det blir veldig vanskelig for en som meg, fordi du sier: 'Vent, jeg skal aldri spille en annen major igjen'. Hvis du ikke kan spille majors og de store turneringene med all historie, folk kommer til å savne det.

'Det er et annet spørsmål som går gjennom hodet ditt. Erfaringene jeg har hatt på noen av hovedfagene har vært fantastiske.



'Når du går og spiller på The Open eller i USA, er de utrolige og er minner som varer evig. Hvis jeg er i form og frisk de neste 10 årene, ville jeg spilt majors, forhåpentligvis Ryder Cups, fordi du kan ikke kjøpe den opplevelsen.'

Se Også: