Amazon lagerfører produkter laget i Kina midt i koronavirusutbruddet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de største detaljhandelsgigantene i verden, og nå har lekkede e-poster avslørt det Amazon lagrer produkter laget i Kina midt i koronavirus utbrudd.



De lekkede e-postene, innhentet av Business Insider , avslørte at Amazon er bekymret for at viruset vil påvirke forsyningskjeden.



Som et resultat lagrer den Kina-produserte produkter for å sikre at det ikke er 'avbrudd' i salget.



I følge Business Insider tok Amazon kontakt med flere leverandører i forrige uke for å øke bestillinger av visse produkter for å 'forberede seg på mulige forstyrrelser i forsyningskjeden på grunn av nylige globale hendelser med opprinnelse i Kina.'

Den fortalte også tredjepartselgere at de burde ta 'forholdsregler' for å beskytte kontoytelsesvurderingene deres.

Amazon lagrer produkter laget i Kina midt i koronavirusutbruddet (Bilde: Getty)



Business Insider sa: Flyttingen viser hvor haster Amazon jobber med å forhindre eventuelle potensielle forstyrrelser i forsyningskjeden den kan møte på grunn av koronavirusutbruddet i Kina, hvor hoveddelen av produktene deres kommer fra.

Amazon har bekreftet nyhetene, og sa at det var «utfor en overflod av forsiktighet».



En talsperson sa: Amazon utstedte bestillinger utenfor syklusen til deg i går kveld for å forberede seg på mulige forstyrrelser i forsyningskjeden på grunn av nylige globale hendelser med opprinnelse i Kina.

(Bilde: NEW CHINA/SIPA/REX)

Av stor forsiktighet jobber vi med leverandører for å sikre ytterligere varelager for å sikre at vi opprettholder vårt utvalg for kundene.

Amazon er ikke det eneste teknologiske merket som viser bekymring for koronaviruset.

Flere teknologiselskaper, inkludert Intel, LG og Sony, har trukket seg fra den kommende Mobile World Congress-messen på grunn av bekymring for spredningen av koronaviruset.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Siste vitenskap og teknologi

I en uttalelse sa Intel: «Sikkerhet og velvære til alle våre ansatte og partnere er vår toppprioritet, og vi har trukket oss fra årets Mobile World Congress av en overflod av forsiktighet.

'Vi er takknemlige til GSMA for deres forståelse og ser frem til å delta på og støtte fremtidige Mobile World Congress-arrangementer.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: