Amazon Fire TV Stick og Echo Dot-pakken reduseres ytterligere ettersom Tesco lanserer rivaliserende avtale

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når nyhetene om Amazon Echo Dot og Fire TV-pakkepakke ble kunngjort denne uken mange fans av smarte hjem enheter hoppet på sjansen til å plukke opp en så stor verdi deal.



Pakken inneholder to av Amazons bestselgende enheter - Echo Dot og Fire Stick , som når de kjøpes sammen normalt koster £89,99.



Det var inntil Tesco bestemte seg for å underby nettforhandlerens avtale med 10 pund ved å selge pakken for £58,95 .



Amazon Echo

Amazon Echo Dot er en av bestselgerne som er inkludert i pakken

Fire Stick er også inkludert (Bilde: Amazon)

Som en ørneøyd Hotukdeals.com shopper lagt ut på nettstedet . Brukeren, kalt itsvimal, la ut bilder av kampanjen på nett og et nettbasert kurvsammendrag for å vise andre kunder det utrolige tilbudet.



Hvordan Tesco-avtalen ser ut i kassen

Tesco klarte å gå en bedre enn nettbutikken ved å kutte kostnadene Echo Dot-enhet i svart med £10, noe som gjør det £39 i stedet for £49. Legg til den praktiske multi-buy-kampanjen på toppen, og kunder kan dra nytte av den ekstra tien på hele pakkeavtalen.



Men for aldri å bli overgått, har Amazon nå prismatchet deres supermarkedskonkurrent for å tilby samme pris for pakketilbudet, noe som betyr at Amazon-kunder ikke vil gå glipp av det, og de kan også plukke opp prikken i hvitt hvis de foretrekker for samme pris .

Amazon-tilbud og tips

Kampanjen følger kunngjøringen at Amazon lanserer fjernfelt stemmekontroll på Echo Dot, Fire Stick og hele utvalget av smartteknologiske enheter.

Gjør sammenkobling av enhetene mye enklere for kunder ved å bruke Alexa stemmeassistent-funksjonen, slik at du aldri trenger en fjernkontroll igjen.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: