Alle Love Island -stjernene som har forlatt showet tidlig - og det som fikk dem til å gå

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island er tilbake på TV -skjermene våre igjen med en episk oppstilling for sesong 7 av datingserien ITV2.



Det har absolutt ikke gått jevnt og trutt gjennom årene, ettersom par har kommet og gått - og bomber har kommet inn og til slutt kom til finalen.



Det har også vært mange øboere som har tatt seg ut av den spanske villaen ganske tidlig på grunn av en rekke årsaker.



Under Love Island 2019 ble Sherif Lanre den første deltakeren som ble startet opp etter å ha brutt reglene.

Den første og tredje serien av showet - med sistnevnte vunnet av Kem Cetinay og Amber Davies - hadde ingen walk -outs da øyboerne fortsatte med dramaet og det intense livet villaen har å tilby.

Men den siste serien var full av walk -outs med Georgia og Sam, Samira og Niall som alle kalte det tidlig, mens serie to også så noen dramatiske avganger fra øyboere.



Så hvem er disse villa departees og hvorfor dro de? Her er det som gikk ned.

Lensmann Lanre

Sherif Lanre har blitt startet opp fra Love Island

Sherif Lanre har blitt startet opp fra Love Island (Bilde: ITV)



Sherif har blitt den første personen som ble kastet ut av villaen for å ha brutt showets regler.

Kokken, 20, fra London, skal ha sagt ja til å forlate showet etter samtaler med sjefer etter bare ni dager.

En talsmann for Love Island sa til NEWSAM Online: 'Etter å ha brutt villareglene hadde Sherif samtaler med produsentene, og det ble gjensidig avtalt at han ville forlate Love Island -villaen.'

Sherif sa: 'I tilfelle av dårlig dømmekraft brøt jeg villareglene og ble derfor enig med produsentene om at det var best for meg å forlate villaen.

'Jeg beklager at jeg ikke oppførte meg på riktig måte, og som en 20 år gammel fyr er det noe jeg vet at jeg vil ta om bord og lære av.

Han hadde vokst nærmere Anna

'Jeg likte tiden min i villaen og gleder meg til å ta igjen alle på utsiden.'

Sherif var en av de opprinnelige deltakerne som ble med på showet på Day Dot forrige uke.

Han var innblandet i drama fra starten da ingen av jentene plukket ham ved den første koblingen - noe som utløste en løpsrekke.

TV -stjernen ble deretter parret med Anna, og det så ut til at de hadde nærmet seg de siste dagene.

Georgia Steel og Sam Bird

Georgia og Sam stjal kyss på badet etter at & break; & break; & apos; (Bilde: Levert av WENN)

Georgia og Sam fikk sjansen til å bo i villaen hvis de bodde sammen som singler.

Disse to bestemte seg for å forlate villaen da de først fikk tilbudet, etter at de måtte stå overfor den fryktede 'stick or twist' -avgjørelsen.

Paret, som ikke hadde vært sammen for lenge på dette tidspunktet, bestemte seg for at de ville gå for det som singler for å stå overfor 'den ultimate testen', men dette viste raskt for mye drama - selv for dem - og de valgte å flykte villaen etter at en actionfylt tilkobling endte med resultater de ikke hadde lyst på.

En kilde sa til NEWSAM TV: 'De filmet tilkoblingen, og etterpå var Sam og Georgia ikke fornøyd, så de gikk ut av villaen.

De ble tvunget til å lage et sjokk & stick eller vri & apos; beslutning (Bilde: Levert av WENN)

'Ingen av deres andre øyboere kunne overtale dem til å bli.

'De eksplosive scenene vil bli sendt torsdag eller fredag.'

Øyboerne prøver sitt beste for å få dem til å bli, og har ingen advarsel om sjokkutgangen.

Så vi antar at det er bye, bye Birdie (og Georgia.)

Samira Mighty

Avgjørelsen var tøff for Samira (Bilde: Levert av WENN)

Samira var veldig mye dronningen av villaen i 2018 - alle jentene elsket henne og guttene søkte hennes kloke råd når de var i en sylteagurk med kopplingene.

Men dessverre var Samira uheldig forelsket i villaen, da den eneste personen hun hadde noen romantisk forbindelse med ble brutalt revet ut av villaen i en sjokkdumping.

Danseren ble parret med Dr. Alex George i et 'vennepar' før Sams ankomst betydde at hun hadde et forsøk på å finne den virkelige tingen.

Samira ble ødelagt da Frankie måtte dra (Bilde: REX/Shutterstock)

Men 'The Mighty Bird' manglet den romantiske zingen et par trenger, så alt virket tapt for Samira - helt til Frankie Foster ankom.

Den tidligere rugbystjernen feide Samira av føttene - selv om knapt noe av dette ble sendt - men han var ikke populær nok til å bli frelst i en offentlig avstemning, der han og Grace Wardle ble sendt til pakking.

Samira tilbrakte tre dager med å gråte over sin tapte kjærlighet, til hun endelig fikk nok og bestemte seg for at hun ville 'følge hjertet hennes'.

giles og mary-døtre

Niall Aslam

Nialls avgang var et sjokk (Bilde: Levert av WENN)

Niall, øyas favoritt regnbuefisk, forlot villaen i det som bare kan beskrives som mystiske omstendigheter i fjor.

Han hadde bare vært i villaen i ni dager da det ble kunngjort at han hadde reist, og Dr. Alex ga nyheten til sine andre øyboere i sjokkavgjørelsen.

Selv om lite ble forklart om utgangen den gangen, tok Niall seg til Instagram for å forklare begrunnelsen sin drøye to uker etter avreise - hans Aspergers syndrom.

Han sa: 'Altfor lenge har jeg led i stillhet og ikke erkjent et massivt faktum om livet mitt som har gått inn i villaen har ført meg til endelig å innse og godta.

Han avslørte sitt Aspergers syndrom på Instagram med et bilde

'Da jeg var et lite barn, ble jeg diagnostisert med Aspergers syndrom, et faktum som før dette innlegget aldri har delt utenfor min nære familie.

'Å vokse opp var ekstremt vanskelig for meg, og jeg følte meg ofte malplassert. Jeg har alltid følt at folk ikke forstår meg, men jeg var redd for å avsløre min sanne skala, ettersom jeg ikke ønsket etiketten eller stigmaet som var knyttet til den. '

Han takket også teamet på ITV for deres støtte og gledet seg til neste kapittel.

Sophie Gradon

Sophie Gradon, en deltaker på ITV -realityshowet & quot; Love Island & apos;

Sophie dro etter å ha slitt med Tomas avgang (Bilde: WENN / ITV2)

Sophies tid på Love Island var ganske opp og ned - men til syvende og sist var det opprørt over å miste sin partner i villaen som tok den siste beslutningen om å gå ut.

Geordie -skjønnheten lovte å stikke den ut i villaen etter at hennes tidligere flamme, Tom Powell, ble stemt ut, men det var ikke lenge før flimringen av en ny flamme vant henne.

Sophie, i stedet for å dra med sin langsiktige partner, begynte å se den nye jenta Katie Salmon i showets første par av samme kjønn, noe som gjorde hennes tidligere kjærlighet sint fra utsiden.

katie Salmon velger å slå seg sammen med Sophie Gradon på & apos; Love Island & apos;

Katie valgte å slå seg sammen med Sophie (Bilde: IF)

Men den nye kjærligheten holdt ikke så lenge virkeligheten begynte, og hun innså hvordan forholdet hennes til Tom kunne settes i fare hvis hun ble hos Katie.

Da Tom dro, sa Sophie: 'Høyre, det er det for meg. Jeg er ferdig. Ja, jeg skal spørre [om jeg kan gå].

'Jeg kan ikke gjøre dette, det er for mye sinnsykt. Det er ikke verdt det. Det er ikke verdt å miste Tom. Jeg kan ikke miste Tom, jeg kan ikke. '

Sophie med kjæresten Aaron Armstrong (Bilde: Facebook)

Men snart var hun i armene til Katie før en ond rekke oppstod - og til slutt forlot Sophie villaen.

Katie fortalte Beach Hut at argumentet deres ikke var bak hennes tidlige avreise, da Sophie avslørte for øyboerne: 'Gutter, jeg kommer til å gå. Jeg har hatt det sånn en stund. Jeg tror tiden min er ferdig.

Dessverre døde Sophie i juni 2018, som ble fulgt av kjæresten hennes, Aaron Armstrongs død, bare noen uker senere.

Zara holland

Zara i Beach Hut (Bilde: Levert av WENN)

Denne 23-åringen skapte stor oppsikt da hun kom i den andre serien.

Zara kom sent og klikket umiddelbart med Alex Bowen - eks fra Vicky Pattison - så mye at de hadde en frekk boltre i Hideaway.

Dette førte til at Zara mistet sin Miss Great Britain -krone - en tittel hun hadde tjent på å være et 'positivt forbilde' - og hun ble ødelagt av å høre nyhetene.

Zara og Alex in the Hideaway før boltene deres (Bilde: ITV)

Men hennes avgang kom dager etter dette, da det ble avslørt at en familiesykdom hadde rammet, så den tidligere festdronningen bestemte seg for å dra og være sammen med familien.

Den gangen sa hun: 'Jeg er så trist å forlate villaen, men det er viktig for meg å komme hjem og tilbringe tid med mamma mens hun blir bedre.

'Jeg har hatt tiden i livet mitt på Love Island og vil takke alle mine øyer og produksjonsteamet for all støtte.'

Zara Holland finner ut at hun har blitt fratatt frøken GB

Zara Holland finner ut at hun har blitt fratatt frøken GB (Bilde: ITV)

ITV -sjefer holdt døren åpen for at hun kunne komme tilbake hvis hun følte at hun ville, men det var en hyggelig avskjed fra Zara til slutt.

Rykard Jenkins

Rykard i Beach Hut (Bilde: ITV)

Les mer

RIP Sophie Gradon
Sophie dør 32 år gammel Depresjonen og angstkampen hennes Vis kompisens oppfordring om bedre apotek & omsorg & apos; Sophies søken etter kjærlighet

Den personlige trener gjorde litt av en Samira da han forlot villaen - og jaktet etter kjæresten sin og dumpet øyboeren Rachel Fenton.

Rykard var i et 'vennepar' med Olivia Buckland etter at partnerne ble startet, og han var fornøyd med å hjelpe Olivia gjennom til den nye jenta Rachel kom på banen.

Han slo virkelig til med Rachel - helt til Caroline Flack leverte det ødeleggende slaget at han og Olivia hadde delt et intimt øyeblikk i sengen mens Rachel sov centimeter unna.

Rykard masserte Rachel i Hideaway (Bilde: © ITV)

Deres kjærlighet var nesten ute, men Rachel tilgav ham, men ble dumpet fra øya kort tid etter.

Rykard bestemte seg for at han skulle dra ut av villaen for å være sammen med sin elskede.

Han sa: 'Jeg bestemte meg for å forlate villaen fordi jeg i det øyeblikket utviklet et veldig hyggelig forhold til Rachel og så på at hun gikk bort, jeg visste at jeg hadde makt til å bli eller gå.

Rykard og Olivia under laken i en Love Island -seng

Rykard og Olivia under sengetøyene i sengen (Bilde: Love Island/ITV2)

'Ingen holdt meg til å bli i konkurransen, så jeg bestemte meg for at jeg ville gå etter Rachel, for det var den jeg ville være sammen med. Jeg ønsket ikke å møte noen nye, og jeg var ikke der for premiepengene. '

Paret gjorde det bra etter hans avgang, men dessverre brøt de to opp i desember 2017.

Love Island fortsetter i kveld klokken 21.00 på ITV2.

ISawItFirst kunngjør offisielt motepartnerskap med ITVs Love Island

Brad er en av de elleve singletonene som er bekreftet for Love Island

ISawItFirst er offisielt sammen med ITVs Love Island som deres nye motepartnere for 2021.

ISawItFirst vil gi de sexy singletons en helt ny sommergarderobe, og som alltid vil seerne kunne shoppe alle øyboernes utseende direkte fra forhandlerens nettsted www.isawitfirst.com , eller via Love Island -appen.

Moteforhandleren vil også være sponsorer for First Look -aspektet av showet, og gir seerne sniktopper fra dagens episode og eksklusive bilder fra villaen.

Er du klar for en lang varm sommer?

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

Se Også: