Alex Hales legger press på England-åpneren Jason Roy under ild med tilbakekallingskommentar

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alex Hales har skissert sitt håp om å bryte seg inn i England side for det kommende T20-VM , piling mer press på en sliter Jason Roy .



Roy har vært i dårlig form så langt i sommer, etter å ha scoret bare 76 løp fra 98 baller i seks T20I-er, og Englands hvitballtrener Matthew Mott har antydet at plassen hans i siden er truet . Hales har ikke spilt for England siden 2019 etter å ha mislyktes i en andre rusprøve og ble droppet på tampen av 50-over verdensmesterskapet.



På den tiden, kaptein John Morgan sprengte Hales for å ha vist en 'fullstendig ignorering' for lagets verdier og skapt 'mangel på tillit mellom Alex og teamet'. Men med et nytt regime som nå er ansvarlig, håper Hales å få tilbakekalling.



På spørsmål om Englands ambisjoner etter å ha slått 43 av 27 baller da Trent Rockets beseiret Northern Superchargers i De Hundre , Hales detaljert sin legitimasjon. Han fortalte BBC : 'De siste tre årene har sannsynligvis vært de beste jeg noen gang har spilt i T20-cricket, og spesielt i år føler jeg meg på et veldig bra sted.

'Med et VM som kommer i Australia, et sted hvor jeg har scoret forferdelig mange løp de siste årene, føler jeg at jeg har mye å tilby [England] i dette formatet.

Og James Anderson tror Hales vil absolutt 'være i miksen' for verdensmesterskapet, selv om det kan være vanskelig fordi England har mangel på muligheter til å åpne i hvitball-cricket.



 En plass kan være ledig på toppen av bestillingen, med Jason Roy under press etter en mager sommer
En plass kan være ledig på toppen av bestillingen, med Jason Roy under press etter en mager sommer ( Bilde: Stu Forster/Getty Images)

'Selvfølgelig vil de se på ham,' sa Anderson. 'Han er en som de siste tre årene har spilt strålende i T20-formatet. Det er en ny kaptein, en ny trener og de vil se på ham.

'Men selv om det er Jason Roy som er under press, er det fortsatt mange gutter som har hatt muligheter og gjort det bra. Du ser på Phil Salt som kom inn og gjorde en strålende jobb på toppen av rekkefølgen.



'Du har Jonny Bairstow som slår ned rekkefølgen i T20 cricket som potensielt kan åpne. Det er så mange alternativer der England har, men jeg er sikker på at han vil være med.'

Se Også: