Aidan Turner og Eleanor Tomlinson deler et ømt kyss på stranden mens filmingen i serien Poldark fire fortsetter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans over hele verden har blitt betatt av sin stormfulle romantikk.



Og etter en rekke svimlende høyder og hjerteskjærende nedturer ser det ut til at kaptein Ross Poldark og Demelza endelig endelig kan få litt lykke, da Aidan Turner og Eleanor Tomlinson ble knipset og filmet en ganske rørende scene, på tirsdag.



Med arbeidet med serie fire av Poldark godt i gang, dro de to stjernene og medlemmene av mannskapet til stranden i Cornwall for å filme et ømt øyeblikk, som så showets to hovedpersoner dele et kjærlig kyss.



Aidan og Eleanor filmet nye scener for hitperioden under et hvil i regn og vind, og ble sett ler og smilte mens de gled tilbake til karakter på kamera.

Poldark's Aidan Turner og Eleanor Tomlinson ble sett på å filme scene for showets fjerde serie i Cornwall, tirsdag (Bilde: MELMEDIA)

Padding langs stranden sammen stoppet paret på skjermen og så på hverandres øyne før de delte et ømt og rørende kyss.



Det lykkelige øyeblikket - som vil glede fans av showet - ble ledsaget av paret som boltret seg med barnet sitt.

Aidan ble umiddelbart gjenkjennelig som kaptein Ross, med den 34 år gamle skuespilleren som hadde lange svarte krøllete låser, sin velkjente bølgende store frakk og et ganske robust lag med stubber på de meislede trekkene.



Paret på skjermen ga fansen håp om en lykkelig slutt etter at de ble sett dele et kyss foran kameraet (Bilde: MELMEDIA)

Selv om det uten tvil vil være et intimt øyeblikk på skjermene våre, gjorde filmingen virkeligheten litt mer ... offentlig (Bilde: Vantagenews.com)

Eleanor, 25, så hver centimeter på celluloid sirenen hun hadde på seg en lavt tealkjole som inneholdt ventetider.

Med på seg de lange, rennende rødbrune låsene som ble presset tilbake av ansiktet hennes, lot den London-fødte skjønnheten henne til de fantastiske alabastfunksjonene skinne gjennom.

Mens både Eleanor og Aidan absolutt var opptatt med å sørge for at Ross og Demelza var tilbake på sporet, skjøt de også noen flere familievennlige scener med brødet på skjermen.

Eleanor og Aidan fikk også selskap av to av deres yngste medstjerner for de ømme familiescenene (Bilde: MELMEDIA)

er lacey hos eastenders gravid

Skuespilleren ble sett på å bære en av sine yngre medstjerner da hun guidet en annen langs stranden mens han padlet på grunne.

Serie tre av hitdramaet ble avsluttet i august, og så Ross klare å skyve Demelza lenger unna da han tok til våpen mot franskmennene.

Se Også: