750 000 Bulb -energikunder for å se regningene hoppe £ 102 i siste prisøkning

Big Six

Horoskopet Ditt For I Morgen

Husholdningene på den eneste Vari-Fair-tariffen vil få regningene til å stige i november(Bilde: Getty)



Leverandør av fornybar energi Bulb øker prisene etter 'betydelige økninger' i engroskostnadene for gass og elektrisitet.



En typisk årlig regning vil nå koste 1025 pund, opp fra 923 pund - en økning på 8,50 pund per måned eller 102 pund per år.



Stigningen vil gjelde Bulb's mer enn 750 000 medlemmer på den eneste Vari-Fair-tariffen og trer i kraft 11. november.

chris moyles kjæreste jayne sharp

Husholdninger som bytter til Bulb fra nå av begynner på de nye prisene.

Bulb kunngjorde sist en prisøkning i juni-tilsvarende en økning på 44 pund per år for gjennomsnittlig bolig.



Leverandøren sa siden den kunngjorde sin siste prisøkning i juni, har engroskostnadene økt med ytterligere 18%.

Den hevdet at til tross for den siste fotturen Bulb fortsatt kan beregne £ 196 billigere enn den gjennomsnittlige Big Six -standardtariffen, basert på et britisk hjemmes årlige dobbeltbrenselkostnader.



I 2017 kuttet Bulb prisene to ganger da energikostnadene i engros falt.

Pære-grunnlegger Hayden Wood sa: 'Bulb er forpliktet til å levere energi til en rimelig pris.

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

'Etter denne endringen vil vi fremdeles være £ 196 billigere enn den gjennomsnittlige Big Six -standardtariffen for det typiske hjemmet.

er Ole Brumm en gutt

'Vi har en takst for alle våre medlemmer, som gjenspeiler de virkelige energikostnadene.

'Når engroskostnadene for energiforsyning endres, endres også tariffen. Vi vil senke prisene når engroskostnadene faller med £ 20 i året for et gjennomsnittlig hjem.

'Vi vil fortsette i vårt oppdrag å levere enklere, billigere og grønnere energi for alle våre medlemmer.'

I forrige uke sa energivakthund Ofgem at over 11 millioner husholdninger vil spare sammenlagt 1 milliard pund i året i henhold til planer om å redusere takster for rip-off gass og elektrisitet.

Regulatoren, som ble gitt juridiske fullmakter av regjeringen i juli til å innføre taket, håper å ha tiltakene på plass innen utgangen av året.

betydningen av nummer 100

Har du den beste prisplanen for hjemmet ditt?

Å bytte til en billigere plan kan slå hundrevis av regningen din og få den reparert & apos; for vinteren også.

Dette betyr at prisene ikke vil svinge - noe som ofte skjer med standardtariffer - ofte de dyreste rundt.

I noen tilfeller kan det hende at du allerede har en konkurransedyktig avtale - men eksperter sier at det er best å sammenligne minst hver sjette måned for å sikre at du får valuta for pengene.

Vårt råd for britiske husholdninger er å ta avstand fra prisstigninger ved å ta kontroll, sier Stephen Murray, energiekspert ved MoneySuperMarket.

'Sammenlign dine nåværende energipriser og bytt til en billigere avtale i dag. Det tar bokstavelig talt fem minutter på nettet, og du kan spare £ 250 eller mer og deretter ignorere all sprøytenarkoman, vel vitende om at du betaler lavere priser. '

Den enkleste måten å bytte leverandør på

  1. Gå over til et prissammenligningsside som MoneySupermarket eller GoCompare og se hvilke tilbud som er tilgjengelige i ditt område.

  2. Skriv inn postnummeret ditt

  3. Skriv inn bruksinformasjonen din - For de mest nøyaktige sammenligningsresultatene må du også angi forbruksdetaljene til husstanden din. Du kan få dem av din siste energiregning.

  4. Når du har valgt din nye energileverandør og plan, bekrefter du byttet ved å oppgi full adresse og bankinformasjon (hvis du har valgt en direkte belastningsplan, som vanligvis er den billigste).

Alternativt kan du prøve vår egen NEWSAM -sammenligningstjeneste gratis. Vi har en fullstendig guide hvordan bytte energileverandør her .

det er en knockout presentatører

Se Også: