10 beste treningssporere for 2021 for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine

Fitness

Horoskopet Ditt For I Morgen

Øk kondisjonen din med en digital tracker

Øk kondisjonen din med en digital tracker



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Å spore treningen din har kommet langt siden de tidlige dagene til skrittellere.



I disse dager kommer treningssporere med et bredt spekter av funksjoner, fra GPS og pulsmåling, til å telle svømmeslagene dine - som alle er nyttige for å overvåke fremdriften din og spore treningsmålene dine for å oppnå ønsket resultat.

Hvilke aktiviteter kan en treningssporing måle?

Mange av toppmodellene av treningssporere kan se på flere helsestatistikker samtidig. Disse inkluderer kalorilogging og kaloriforbrenning, blodtrykk, hjertefrekvens og til og med spore søvnplanene dine.

Bortsett fra helsestatistikk, med integrerte funksjoner som GPS, kan du også spore posisjonen din og flere forskjellige øvelser. Du vil også finne at de fleste kan pares med smarttelefonen din via en app, noe som gjør det enkelt å holde oversikt over fremdriften din og presse deg selv hvis du føler at du er klar til det.



Hva er det beste FitBit -alternativet?

Fitbit kan være det mest kjente merket i treningssporing, men det er mange andre alternativer der kundene kan velge det som passer best for dem - mange av dem har de samme funksjonene for mindre penger.

Blant noen av de beste konkurrentene er merker som f.eks Garmin , som er kjent for sitt allsidige utvalg av klokker med dedikerte og kraftige trackere for din generelle kondisjon.



Avhengig av budsjett, livsstil og hvilke beregninger du vil spore, er det noe for alle der ute. Vi har tatt en titt på de beste treningssporene som er på markedet og avrundet de beste å kjøpe nå nedenfor.

Hva er de beste treningssporene å kjøpe?

1. Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4

hva er den beste babyerstatningen uk

Denne treningssporeren kan være superslank og fasjonabel i utformingen, men den klarer likevel å pakke inn en skarp skjerm for å vise alle beregningene dine og er trygg for bassenget og dusjen.

Bortsett fra standardverdiene som kan måles, har Vivosmart 4 et stresssporingsverktøy hele dagen, en avslappende pustetimer-perfekt for deg som ønsker å finne stresspunkter og øke oppmerksomheten.

En nyskapende funksjon vi kan finne på denne treningsenheten er dens & apos; Body Battery & apos ;. Dette forteller deg hvor mye energi du har (eller mangler) og hjelper deg med å bestemme når den beste tiden å trene er avhengig av energinivået ditt.

2. Fitbit Charge 4

£ 249,99 ).

vinter soldat utgivelsesdato uk

Les mer

Bærbar teknologi
PAJAMAS lover å forbedre søvnkvaliteten Huawei smartglass med skjulte høyttalere Beste bærbare teknologi verdt å investere i Merkelig fiskebollehjelm selges

7. Fitbit Versa Lite

Fitbit Ionic

steve menighet susanna reid

En annen Fitbit for listen, denne helsesporeren tar køer fra utformingen av en smart klokke og har blitt fremhevet som et godt alternativ for løpere og syklister.

Hovedfunksjonen til denne vanntette tracker-watch-hybriden sammenlignet med de andre på denne listen er at den har Fitbit Pay-funksjonen. Dette gjør det til en seriøs rival med andre dyrere smartklokker på markedet som ikke har denne funksjonaliteten.

Den er konstruert av aluminium og er lettere og mer behagelig enn mange andre design, og det finnes et utvalg håndleddstropper i plast og skinn som enkelt kan byttes ut og tilpasses din personlige stil.

Denne tracker -klokken har en fantastisk lys LCD -skjerm for enkel visning i sollys, en interaktiv berøringsskjerm for å sveipe gjennom apper enkelt, mens de tre maskinvareknappene på siden av ansiktet gjør det enkelt å navigere når du er i treningskastene .

10. Garmin Forerunner 35 GPS -løpeklokke

Garmin Forerunner 35 GPS -løpeklokke

Hvis du vil ha en stilig smartklokke, men trenger full funksjonalitet til en rimelig prislapp, er denne treningssporeren fra Garmin et godt alternativ og kommer i forskjellige fargestiler som passer dine preferanser.

Denne enheten har en mer svart svart og hvit skjerm, denne enheten har en innebygd GPS, nøyaktig pulsmåler, søvnmåler og VO2 Max-sporingskapasitet som måler oksygenopptak og multisportsporing.

Den er komplett med Move IQ automatisk aktivitetsdeteksjon, slik at den kan gjenkjenne aktiviteten du gjør uten å måtte programmere. Møt treningsmålene dine med hjelp fra forskjellige sportsprofiler, vibrasjonsvarsler og mange flere.

Enten du er en seriøs gadget-gal tekniker som leter etter noe med maksimal funksjonalitet, en fitnessfanatiker eller en treningsamatør, det finnes en treningssporing for alle behov, budsjett og erfaring.

Når du har funnet den perfekte trackerenheten, kan du ta en titt på vår oversikt over de beste treningsappene for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Se Også: