10 beste Doctor Who -skurker og monstre: Daleks til mesteren, til Weeping Angels

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Doctor Who har kjørt siden 23. november 1963 og har fanget fantasien til ikke bare Storbritannia, men resten av verden.



Showet har sett en rekke minneverdige skurker, fra de frysende folkemordene Daleks til Weeping Angels, og The Doctor har møtt noen av de mest grusomme og dødelige monstrene som universet har å tilby.



Vi trodde vi skulle gi deg en liste over de ti skumleste skurkene fra Doctor Who som har sendt oss løpende bak sofaen.



bbc juleplan 2018

Les videre for å finne ut de ti beste skurkene til Doctor Who.

1. Dalekene

De moderne daleksene i New Who (Bilde: PA)

Opprettelsen av den gale vitenskapsmannen Davros, dalekene er vårt valg for den beste Doctor Who -skurken, og deres skremmende rop om 'Utrydd!' er en del av britisk folklore.



Davros konstruerte dalekene under en 1000 år lang krig ved å integrere medlemmer av hans rase, kaledene, i et tanklignende, robotskall. Han fjernet alle andre følelser enn hat og den ustanselige smerten de føler i skjellene, gjør dem ubarmhjertig sinte og blodtørste.

Som et kollektiv er de Doktorens største fiender, og forfatteren Terry Nation baserte dem bevisst på nazistene, autoritære skapninger som helvetes om erobring og samsvar.



Inne i deres formidable rustning er en fryktelig, mutantlignende skapning, og denne ondartede kraften er det som driver dem videre.

Som med mange av The Doctors fiender, er dalekene hensynsløse mordere som ønsker å legge hele universet under sitt åk.

Den nye showrunneren Chris Chibnall har sagt at den kommende serien ikke vil inneholde noen monstre som kommer tilbake, men det er bare et spørsmål om tid til Jodie Whittaker 13. doktor kommer ansikt til ansikt med de truende paprikaene.

2. Cybermen

Cybermen er en bærebjelke på 1960-tallet, og er følelsesløse cyborgere som ønsker å samle mennesker og andre lignende arter inn i sine rekker.

Selv om det er noen forskjeller på opprinnelseshistoriene til Cybermen, er den vanligste tanken på at de er mennesker fra jordlignende planeter som har oppgradert seg selv for selvbevaring.

Cybermen føler ingen anger eller følelser, og skriver alltid ekstremt dårlige nyheter for The Doctor og ledsagere, og de prøver kontinuerlig å 'oppgradere' mennesker til Cybermen.

Cybermen er stålgiganter med styrken til to menn og tilbyr to alternativer for menneskeheten: oppgradering eller sletting.

3. Mesteren/Missy

John Simm som mesteren og Michelle Gomez som Missy (Bilde: BBC)

Mesteren er en frafallende Time Lord, kjent i kvinnelig form som 'Missy', og er den sverge erkefienden til The Doctor, som slo vår helt siden introduksjonen til serien i 1971.

Mesteren og doktoren var klassekamerater ved Time Lord Academy på Gallifrey, hjemmet til Time Lords, og Mesteren overgikk faktisk doktoren.

Suave, vittig og sosiopatisk, Mesteren er på mange måter et ondt speilbilde av The Doctor, som matcher dem i intelligens, men blir drevet av en begjær etter makt og dominans.

Mesteren er en strålende skurk på grunn av deres likhet med The Doctor, og deres nådeløse ønske om å dominere universet.

En ekte Doctor Who -legende.

4. Davros

Noen skurker trenger en ansiktsbehandling.

Karakteren til Davros ble skapt av manusforfatter Terry Nation, og dukket opprinnelig opp i 1975 -serien Genesis of the Daleks.

Davros var en ledende forsker i Kaled-løpet på Skaro som var ansvarlig for å skape daleksene for å beseire raseens mangeårige fiender, Thals. Skurken konverterte humanoiden Kaleds til robotiske og hensynsløse Daleks i sin søken etter erobring, men metodene hans førte ham ofte i konflikt med Dalek -ledelsen.

Tvunget til å gjemme seg og deretter inn i en borgerkrig med Dalek Supreme, gjorde Davros til slutt seg selv til keiser før han igjen ble hindret i den klassiske serien.

I den gjenopplivede serien kom han tilbake som en overlevende fra tidskrigen for å utslette universet, og spilte deretter også en del i en Peter Capaldi-topartner som så doktoren tenke på å drepe Davros som et lite barn for å forhindre dannelsen av dalekene .

lykkehjul jenny

Davros var gjennomsyret av nazistisk ideologi da han ble skapt, og er en grundig overbevisende skurk og ga mer et menneskelig ansikt til dalekene & apos; opprinnelse og trussel.

Les mer

Doctor Who 2018
Siste nytt Doctor Who avbryter julen Demons of the Punjab anmeldelse Spenningen til Jodie Whittaker

5. De gråtende englene

Ikke blink (Bilde: PA)

2007 -episoden Blink kalles ofte den største episoden av Doctor Who, og det er lett å se hvorfor, da den introduserte oss for Weeping Angels på en avslappende måte.

bmw nøkkel erstatning kostnad

Statuer som beveger seg når ingen ser, de er kvantelåste humanoider (det vil si at observasjon endrer det som blir observert) og dekker ansiktene for å unngå å fange hverandre, og dermed deres unike utseende.

Englene er 'snille' morderiske psykopater fordi de dreper ofrene sine 'barmhjertig' ved å slippe dem inn i fortiden, i en annen tidsperiode.

Englene er raske, hensynsløse og mektige, og har gått ned i Doctor Who -folklore for sine skumle handlinger.

6. Sontaranerne

Sa noen Jacket Potato? (Bilde: BBC)

Sontaranerne er krigførende, militaristiske kloner fra Sontar som førte en evig krig uten intensjon om å søke stykke.

De er humanoider med fete hoder og knebøyne, kraftig bygde kropper som først dukket opp i en episode kalt The Time Warrior i 1973.

Deres ubarmhjertige aggressive og krigsforstyrrende måter gjør dem til en naturlig fiende for The Doctor.

7. Stillheten

Husker du disse gutta? (Bilde: BBC)

Stillheten er en religiøs orden som kom til jorden på et ukjent tidspunkt, og de ble opprettet med den hensikt å forhindre at en profeti går i oppfyllelse som vil se gjenoppståelsen av Time Wars.

Alle som ser stillheten glemmer dem umiddelbart når de ser bort, men eventuelle forslag de har kommet vil forbli, og dermed klare å påvirke ofrene sine uten at de vet det.

Karen Gillan, som spiller doktorens ledsager Amy Pond, kommenterte at stillheten 'konkurrerer med de gråtende englene når det gjelder skremmende.'

En dristig påstand.

8. Clockwork Droids

Gjør robotblanding. (Bilde: Birmingham Post and Mail)

Clockwork Droids krasjet til jorden før menneskehetens fødsel.

For å reparere skipet deres, SS Madame de Pompadour de trenger den faktiske hjernen til den historiske skikkelsen Madame de Pompadour, og de trenger den i det trettisjuende året som er på samme alder som skipet deres.

De åpner stadig forskjellige tidsvinduer for å finne de Pompadour i riktig alder, men heldigvis er doktoren der for å hindre planene deres (og romantisere den kongelige elskerinnen på vei!).

Droids chiller, og de gjorde et litt lavmælt comeback i Peter Capaldis debut-episode Deep Breath.

9. The Ood

The Ood, humanoid i utseende med tentakler på den nedre delen av ansiktet, er en telepatisk rase som snakker med ikke-telefatiske raser gjennom en 'oversettelsessfære' som ser ut som en hvit glødende kule.

Selv om de er naturlig milde og ufarlige, er de ekstremt utsatt for påvirkning utenfra, og det er denne tendensen som fører dem i konflikt med The Doctor.

De faller under påvirkning av en rekke uærlige organisasjoner og enheter, for eksempel Ood Operations, The Beast og House.

117 engel nummer tvillingflamme

10. Silurianerne

Kaldblodige mordere.

Silurianerne er reptillignende humanoider som først dukket opp i serien Doctor Who og Silurians fra 1970, og ble skapt av Malcolm Hulke.

De er forhistoriske og vitenskapelig avanserte, og går foran menneskets morgen og gikk i selvindusert dvalemodus for å overleve atmosfærisk omveltning fra jorden som fanget månen.

De er kaldblodige og har et instinktivt hat mot mennesker, og tror de er dumme aper som ødela det terrestriske miljøet.

Hvem er dine favoritt Doctor Who -skurker? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: