10 beste Bluetooth -høyttalere å kjøpe i 2021, inkludert Bose og Sonos

Speil Best

Slå på favorittlåtene dine uansett hvor du er med disse Bluetooth -aktiverte høyttalerne

Slå på favorittlåtene dine uansett hvor du er med disse Bluetooth -aktiverte høyttalerne(Bilde: Pexels)Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer


Enten du nyter et solodiskotek hjemme, eller om du vil ta med til nærmeste park for en piknik med venner, er ingen hangout helt komplett uten at favorittlåtene dine spilles.Hvis du leter etter en av de beste Bluetooth -høyttalerne, vil du ikke bare redusere et rotete skrivebord, men mange av toppmodellene har nå også mange ekstra ønskelige funksjoner, inkludert vanntetting, nedsenkende lydteknologi og muligheten til å koble til populære smarthus gadgets.


Med så mange Bluetooth -høyttalere tilgjengelig på markedet, kan det bli forvirrende å vite hvilken som passer best for dine behov. Populære alternativer inkluderer de topprangerte Bose SoundLink II Revolve og Ultimate Ears WONDERBOOM 2 bærbare høyttalere, men det er anstendig alternativer for hvert budsjett.

For eksempel hvis du vet at du kommer til å være mye utendørs med enheten, er en kompakt enhet som er lett å transportere, vanntett og har en god batterilevetid noe du vil se etter.Hvis du hovedsakelig skal bruke høyttaleren innendørs, kan du slippe unna med en større modell som passer godt inn i resten av hjemmeunderholdningssystemet ditt.

Vi har avrundet noen av de beste valgene for 2021, vel verdt å sjekke ut for piknik i parken, bakgårdspartier og andre spesielle anledninger som kommer i år.


Beste trådløse Bluetooth -høyttalere for 2021

1. Echo Dot (3. generasjon) Smart høyttaler med Alexa

Beste bluetooth -høyttaler for hjemmet

Echo Dot (3. generasjon) - Smart høyttaler med Alexa

Echo Dot (3. generasjon) - Smart høyttaler med Alexa

nigel farage flyulykke

Når det gjelder overkommelige priser, tar Amazons utvalg av smarthøyttalere nummer én. Flotte lyder, med en rekke smarte funksjoner som kan kontrolleres med lyden av stemmen din.

Den har et søtt og lite utseende, perfekt for alle områder i hjemmet og vil ikke ta for mye plass uansett hvor du bestemmer deg for å plassere den. Bruk stemmen din til å spille en sang, artist eller sjanger gjennom Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn og mange andre plattformer.

Selv om det er en ledning for strøm, noe som betyr at den bare er en høyttaler for hjemmebruk, har den en mektig lyd som gir mer enn nok lyd til ditt neste hagefest, i tillegg til kraftig bluetooth -teknologi og integrert wifi. Med kompatible Echo -enheter i forskjellige rom kan du fylle hele hjemmet med musikk.

2. Anker SoundCore 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Beste Bluetooth -høyttaler under £ 50

Anker SoundCore 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Anker SoundCore 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Anker Soundcore er kåret til en av de mest verdi Bluetooth -høyttalerne på markedet, og har 12 watt forbedret, førsteklasses lydkvalitet.

En avansert digital signalprosessor sikrer at basselskere kan nyte sanger uten forvrengninger.

Enheten er helt utendørs bevis, så uansett om du er på reise, nyter en dag på stranden eller bare slapper av ute - kan du være sikker på at høyttaleren din kommer til å ha det bra.

Trådløs stereoparing lar deg enkelt koble til via Bluetooth til en annen soundcore -enhet for dobbel lydopplevelse.

3. Ultimate Ears WONDERBOOM 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Beste bluetooth -høyttaler for bass

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 bærbar Bluetooth -høyttaler

Wonderboom 2 er en liten og mektig høyttaler med funksjoner som kan konkurrere med modeller som er dobbelt så store.

Den Bluetooth -kompatible kompakte enheten vil passe godt i vesken din, eller er like liten nok til å bære rundt i hånden.

Denne høyttaleren er vanntett opptil en meter, så hvis det regner eller du tilfeldigvis slipper den i væske, påvirker den ikke ytelsen.

Brukere kan trykke på treknappen i bunnen av høyttaleren når de lytter til lyd utenfor for å aktivere den spesielle 'utemodusen', som justerer EQ for å gi høyttaleren en rikere lyd.

Fire. Sonos Roam trådløs smart høyttaler

Beste smarte bluetooth -høyttaler

Sonos Roam trådløs smart høyttaler

Sonos Roam trådløs smart høyttaler

Sonos Roam har en slitesterk, vanntett kropp som er perfekt for dager ut og for praktisk transport mellom steder.

Du har valget mellom å kontrollere enheten med en brukervennlig app på smarttelefonen eller nettbrettet, eller med innebygd stemmeassistent Amazon Alexa og Google Assistant. Hva mer er, du kan til og med koble den til internett for å nyte tusenvis av online radiostasjoner, podcaster og spillelister.

Den har en 10 timers lang batterilevetid, som vi er sikre på at du er enig i er vanskelig å argumentere med for under £ 200.

5. Bose SoundLink II Revolve Bluetooth -høyttaler

Beste bærbare Bluetooth -høyttaler

Bose SoundLink II Revolve Bluetooth -høyttaler

Bose SoundLink II Revolve Bluetooth -høyttaler

Denne ultra stilige designen vil gjøre det perfekte tilskuddet til ethvert moderne hjem, i tillegg til å være en drøm for gadgetelskere. SoundLink II Revolve er rund i formen, og gir en 360 graders oppslukende opplevelse uansett hvilken side av høyttaleren du er på.

Den kompakte enheten er vanntett og har et tøft utvendig for å takle kravene til å transporteres rundt, og håndtaket på toppen av enheten gjør det enkelt å bære.

En festmodusfunksjon på høyttaleren lar deg også koble til flere revolverhøyttalere i huset for å forbedre lydkvaliteten. Så du kan nyte timefester med et batteri som en gang er fulladet, gir deg rundt 13 timers bruk.

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. JBL Flip 5 bærbar Bluetooth -høyttaler

Beste vanntette Bluetooth -høyttaler

JBL Flip 5 bærbar Bluetooth -høyttaler

JBL Flip 5 bærbar Bluetooth -høyttaler

Å bringe tilbake retro boombox -vibber og introdusere den for lydkvalitet fra det 21. århundre.

JBL Flip 5 er en av de nyere tilleggene til JBLs bærbare høyttalerserie. Den har muligheten til å bytte mellom innendørs og utendørs modus, og gir deg fyldige lyder inne og nedsenkende lydkvalitet ute, med en vanntett kropp som tåler elementene.

På en enkelt lading gir Boombox deg 12 timer med fantastisk lyd, som er perfekt for å holde sommergriller og fester når musikken kontinuerlig kan spilles.

Den slanke designen vil gjøre den perfekte aksenten til ethvert hjem, men også et flott tilbehør for musikkentusiaster på farten.

7. Sonos One SL

Beste Bluetooth -høyttaler for hjemmeunderholdningssystemer

Sonos One SL smart høyttaler

Sonos One SL

Sonos One SL er en oppgradering fra forgjengeren, PLAY: 1. Nyt krystallklar lyd som passer inn i omtrent alle rom i hjemmet.

Play: 1 fra Sonos er en søt og kompakt design som ikke går på kompromiss med god lyd, Sonos One SL er den perfekte høyttaleren for stereoparring og for å skape et hjemmekino -miljø. Du kan også enkelt kontrollere den med Sonos -appen, Apple Airplay 2 eller ved hjelp av de responsive berøringskontrollene.

Den søte høyttaleren har to klasse D-forsterkere som er innstilt for unik og ideell akustikk.

8. Marshall Emberton høyttaler

Beste Bluetooth -høyttaler for batterilevetid

Marshall Emberton høyttaler

Marshall Emberton høyttaler

Emberton fra Marshall har et ikonisk utseende, som minner om vintage -tider, men med alle de moderne egenskapene som passer for i dag. Den er fin og kompakt, i en lett å betjene bærbar design - fylt med den høye og levende lyden bare Marshall kan levere.

Emberton bruker True Stereophonic -teknologi, med absolutt 360 ° lyd, for at hvert sted skal være 'sweet spot'. Du vil også ha rundt 20 timers spilletid, noe som er perfekt for festen neste dag i parken, eller for å samles i hagen for å underholde gjestene dine.

Kjøp nå fra Marshall hodetelefoner ( £ 129,99 ).

9. Bang & Olufsen Beosound A1 (2. generasjon) bærbar Bluetooth -høyttaler

Beste Bluetooth -høyttaler under £ 200

Bang & Olufsen Beosound A1 (2. generasjon) bærbar Bluetooth -høyttaler

Bang & Olufsen Beosound A1 (2. generasjon) bærbar Bluetooth -høyttaler

Beosound A1 fra Bang & Olufsen er en av de første Bluetooth -bare høyttalerne, med fullt integrert Alexa og en raffinert, slank design som er helt støv- og vanntett.

Denne modellen har også en betydelig forbedret batterilevetid med opptil 18 timers spilletid, noe som er nok til å holde favorittlåtene dine i gang hele dagen.

Nå ved å bruke Far Field -teknologien, kan Alexa aktiveres fra opptil 5 meter unna, avhengig av romforholdene og forbli lydhør i opptil 3 timer etter at den er slått av. Tillegg av tre mikrofoner betyr også at høyttaleren har utrolig klarhet i samtalen når den brukes som høyttalertelefon - hva skal man ikke elske?

10. Dali Katch bærbar Bluetooth aktiv høyttaler

Mest stilige bluetooth -høyttaler

Dali Katch bærbar Bluetooth aktiv høyttaler

Dali Katch bærbar Bluetooth aktiv høyttaler

Denne stilige, men holdbare trådløse høyttaleren fra Dali er en favoritt blant folk som liker å nyte musikk mens du er på farten.

Med integrert Bluetooth 4.0 og NFC (nærfeltskommunikasjon) er det enklere enn noensinne å koble enhetene dine til Katch for lyder av topp kvalitet. For enheter uten Bluetooth kan du også koble til ved hjelp av en ekstra kontakt.

Nyt en hel dag med non -stop musikk med en meget imponerende 24 timers batterikapasitet når den er fulladet. Denne enheten kan være kostbar, men det er absolutt en som tilbyr førsteklasses lydfunksjoner.

For flere måter å holde hjemmet ditt smart og alle gadgets organisert, sjekk ut beste Google-hjemmekompatible enheter .